.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Με αρωγό κυβέρνηση και περιφέρεια τα επιχειρηματικά συμφέροντα ετοιμάζουν νέα επικοινωνιακή επίθεση με στόχο τους πελάτες - οπαδούς και το δήμο



Για μια ακόμη φορά θα υποδείξουν ως υπεύθυνο το δήμο για τις καθυστερήσεις και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις τους.

Η συνέντευξη που οργανώνεται μετά μακροχρόνια σιωπή, αποσκοπεί εκτός άλλων να κερδίσουν κι άλλο χρόνο τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Καθώς οι εκκρεμότητες είναι πολλές στη δικαιοσύνη, στη περιφέρεια που δεν έχει εγκρίνει τις υπογειοποιήσεις ούτε έχει εγγράψει κονδύλι στο προϋπολογισμό, λεφτά δε βάζει κανείς εκτός από το δημόσιο της πρώτης φοράς «αριστεράς», και φυσικά ακόμη δεν έχει εκδοθεί ούτε η άδεια…  

Απλά θυμίζουμε ακόμη πιο ενθουσιώδεις και φυσικά παραμυθώδεις εξαγγελίες όπως π.χ. αυτή από τις

Φαίνεται πάντως πως οι εκλογές πλησιάζουν και αναζητούνται στις ψήφους των οπαδών σωσίβια…

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, θα υπάρξει ξεχωριστή ανάρτηση που θα αναφέρεται σχετικά.

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek1924.gr:




Ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου ο Μελισσανίδης




Η χθεσινή (27/1) ανακοίνωση για την «Αγιά Σοφιά» από την ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν άκρως αισιόδοξη και στην Ένωση ετοιμάζουν μεγάλη συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τις κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν.
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως ανέφερε στη χθεσινή ανακοίνωση της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η οποία μάλιστα τόνιζε ότι το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της υψομετρικής μελέτης από το Δήμο Νέα; Φιλαδέλφειας, για να κλείσει ο φάκελος και να κατατεθεί, έτσι ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Η συγκεκριμένη διαδικασία έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, ωστόσο η δημοτική αρχή καθυστερεί, γεγονός ωστόσο που δεν τρομάζει τους υπεύθυνους του έργου, καθώς σε περίπτωση που ο Δήμος δεν κάνει το καθήκον του, παραβιάζοντας το νόμο, υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί.

Άλλωστε υπάρχει νόμος δημοσιευμένος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως που αναφέρει ρητά πως «… αν ο δήμος ή η κοινότητα δεν εκδώσει τις παραπάνω βεβαιώσεις μέσα σε ένα μήνα από τη σχετική αίτηση, αυτές εκδίδονται από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία ή από άλλη τεχνική υπηρεσία που ορίζει ο νομάρχης».

Αυτό σημαίνει, ότι αν τελικά δεν προχωρήσει το θέμα από τον Δήμο, η Περιφέρεια θα αναλάβει δράση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Στην Ένωση περιμένουν ακόμα και μέσα στο Φεβρουάριο να διευθετηθεί το θέμα και μάλιστα, σύμφωνα με την Ώρα, η ΑΕΚ ετοιμάζει μεγάλη συνέντευξη Τύπου, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, που θα ενημερώσει για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, αλλά και για αυτές που έπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου