.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Στεργίου: Από προμηθευτής του στρατού, κυρίαρχος της αγοράς

Τίποτε δεν είναι τυχαίο.
Μονοπώλιο στον στρατό.
Φαγητό που δεν τρώγεται και σχηματίζει ουρά στα ΚΨΜ.
Ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ γιατί βλέπεις ο πονηρός επιχειρηματίας με τις ισχυρές πολιτικά πλάτες πρέπει να βάλει χέρι στην τσέπη του φαντάρου.
 
Τσίπρας, Καμμένος, Δρίτσας που προεκλογικά το έπαιζαν φίλοι στον φαντάρο, δεσμεύονταν ότι μόλις γίνουν κυβέρνηση θα κλείσουν τα ιδιωτικά ΚΨΜ και αμέσως μετά ιδιωτικοποιήσαν και τα υπόλοιπα.
 
Κούλογλου-TVXS, LEFT, Βαξεβάνης κλπ. ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που ξέρουν μόνο να καταγγέλλουν την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κάνει τα ίδια και χειρότερα ενάντια στους φαντάρους.
 
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ-ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. ΑΠΛΑ! 
Το όνομα της έχει συνδεθεί με τα σάντουιτς, τα ντόνατς αλλά και το στρατό, αφού εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των Ενόπλων Δυνάμεων. Πλέον, έχει ξεπεράσει τα στενά όρια των στρατοπέδων και από το... προάριστο έχει προαχθεί σε βασικό προμηθευτή μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.
 
Ο λόγος για την «οικογένεια Στεργίου» ένα από πιο επιτυχημένα επιχειρηματικά success story της χώρας, αφού έχει καταφέρει να κάνει δυναμικό μπάσιμο τόσο στις αλυσίδες οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων, καταφέρνοντας να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά συσκευασμένων προϊόντων αρτοποιϊας, ζαχαροπλαστικής και σάντουιτς, ενώ καθημερινά εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των συνεργασιών της με νέες εμπορικές συμφωνίες με γνωστές αλυσίδες της μαζικής εστίασης, του καφέ αλλά και του λιανεμπορίου. 
 
Σήμερα η εταιρεία Οικογένεια Στεργίου, εφοδιάζει περισσότερα από 2.500 κυλικεία στα μεγαλύτερα νοσοκομεία, σχολεία, εκθεσιακά κέντρα και γενικότερα σε χώρους μαζικής εστίασης. 
 
«Παρούσα» είναι η εταιρεία και στις Ένοπλες Δυνάμεις όπου εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί τον βασικό προμηθευτή του στρατού ενώ η παρουσία του έχει γίνει πιο έντονη από το 2104 και μετά, λόγω της ιδιωτικοποίησης των ΚΨΜ.
 
Ετσι, σήμερα στο πελατολόγιο της φιγουράρουν το υπουργείο Eθνικής Άμυνας, τα ΓEΣ, ΓEA και ΓEN, με στρατιωτικές μονάδες, αεροδρόμια και πολεμικά πλοία, οι Σχολές Eυελπίδων, Nαυτικών Δοκίμων και Iκάρων κ.α.
 
Η σχεδόν «μονοπωλιακή» θέση της εταιρείας στην αγορά έχει εκτινάξει τις πωλήσεις αλλά και τα κέρδη της, τα τελευταία χρόνια. 
 
Είναι ενδεικτικό ότι ο τζίρος της από τα 7,8 εκατ ευρώ το 2012 εκτοξεύθηκαν στα 21,6 εκατ. ευρώ το 2015, ενώ τα καθαρά κέρδη από 500 χιλ. ευρώ έφτασαν τα 3 εκατ. ευρώ το 2015. 
 
Τριπλασιασμός των κερδών εν μέσω μνημονιών, με τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να Ιδιωτικοποιούν τα κψμ στα ΚΕΝ και να συγκεντροποιούν  την αγορά.
Έτσι Τσίπρας, Καμμένος, Βίτσας, έφεραν την ανάπτυξη των κερδών.

Η επιχείρηση εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής, ενώ παράγει και διαθέτει νωπά γλυκίσματα, είδη αρτοποιίας και σάντουιτς, καθώς και προϊόντα σφολιάτας και επιδόρπια. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής διάθεσης προϊόντων της στις περιοχές Μεταμόρφωση, Κηφισιά και Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. 

Εμείς παλεύουμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των κψμ.
Και όπως έδειξε το ΚΕΕΜ Σπάρτης μπορούμε να μπαίνουμε φραγμός.
 
Συνάδελφοι φαντάροι, έχουμε τη δύναμη. Παλέψτε μαζί μας, για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 
ΕΠΗΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου