.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

«Άκυρο» στην ΑΕΚ, αποχώρησε ο Μελισσανίδης

Αποχώρησε από το ΔΣ της Λίγκας ο Δημήτρης Μελισσάνιδης - Στο κενό το αίτημα της ΑΕΚ για ανακατονομή των τηλεοπτικών εσόδων

Δεν έπεσε καν στο τραπέζι του Διοικητικού Συμβουλίου το θέμα της ΑΕΚ για τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από τη συνεδρίαση.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν συναίνεσε ώστε να συζητηθεί το αιτημα της ΑΕΚ από την στιγμή που δεν ήταν στη λίστα των θεμάτων της ημερήιας διάταξης. Ενδεχομένως να συζητηθεί σε άλλη συνεδρίαση.

Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ αφορά στην αύξηση των εσόδων από την πίτα των τηλεοπτικών με βάση την εμπορικότητα της και όχι με το ποσό που λαμβάνουν οι νεοφώτιστοι.

πηγή: onsports.gr

1 σχόλιο:

  1. Πόσο μπάζο πρέπει να είσαι ρε φίλε .... Η ΑΕΚ έθεσε το θέμα προς συζήτηση μπήκε σε ψηφοφορία και τελικά συζητήθηκε κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ερώτημα της ΑΕΚ να τεθεί προς συζήτηση το θέμα της αναδιανομής των τηλεοπτικών, όλες οι ομάδες δέχθηκαν εκτός του Ολυμπιακού.Στην ψηφοφορία επί του θέματος, για να γίνει δηλαδή από φέτος η αναδιανομή, όλες οι ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ εκτός του ΠΑΟΚ που είπε «λευκό», όπως και η ΕΠΟ, ενώ ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία θεωρώντας πως είναι άκυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή