.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κυβέρνηση - Περιφέρεια υπηρετούν πιστά τα επιχειρηματικά συμφέροντα και για το γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ)



Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόφαση του ΚΕΣΑ και τις εξελίξεις σχετικά με το ιδιωτικό γήπεδο στο χώρο του οικοπέδου της ΑΕΚ.

Με θριαμβευτική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ διαφημίζει την υποταγή κυβέρνησης και περιφέρειας αττικής στις επιδιώξεις της, και καλεί το δήμο να τους μιμηθεί...



Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα της ΠΑΕ τη σχετική ανακοίνωση. Σε επόμενη ανάρτηση μας θα αναφερθούμε στο περιεχόμενο της


Ενημέρωση ΠΑΕ ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2017, στη συνεδρίαση του ΚΕΣΑ (Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής) εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις της μελέτης κατασκευής του γηπέδου, όπως αυτές είχαν ζητηθεί από το συμβούλιο στη τελευταία του συνεδρίαση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η τροποποιημένη μελέτη είναι ηπιότερη από την αρχική, και όσον αφορά το τελικό ύψος του γηπέδου και όσον αφορά άλλες παραμέτρους αυτού και κατά συνέπεια είναι ακόμα πιο φιλική για το περιβάλλον.

Τις επόμενες μέρες θα επανυποβληθεί ο φάκελος της άδειας με όλες τις τροποποιημένες μελέτες και εγκρίσεις στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΝ, την ΔΑΟΚΑ, ώστε να εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν η πολυπόθητη άδεια προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ εδώ και 14 χρόνια.
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, που τα τρία τελευταία χρόνια βοήθησαν στην όλη διαδικασία.
Αυτό που απομένει για την πολυπόθητη άδεια είναι πλέον η έγκριση της υψομετρικής μελέτης από τις Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στις οποίες έχει υποβληθεί από τις 23 Οκτωβρίου του 2016.  Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατο έγγραφο του ΥΠΕΝ, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, τονίζεται ότι ο Δήμος υποχρεούται, σύμφωνα με τον νόμο, να εγκρίνει την υποβληθείσα υψομετρική μελέτη.
Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση του Δήμου επί του θέματος θα σημαίνει όχι μόνο εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υλοποίηση του έργου, αλλά θα εγείρει και σημαντικές ευθύνες για  παράβαση καθήκοντος των Υπηρεσιών του.  Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα γίνουν από όλους σεβαστοί οι νόμοι του Κράτους.  
Η οικογένεια της ΑΕΚ νιώθει επιπλέον την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Αττικής, την κυρία Περιφερειάρχη και όλους τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες για την εκκίνηση των διαδικασιών της υπογειοποίησης και διαμόρφωσης των περιμετρικών οδών του γηπέδου της ΑΕΚ.
Ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, τους δημότες, τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, άλλα και εξίσου σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου όταν με το καλό ολοκληρωθεί.  

Ο κόσμος της ΑΕΚ, όπου και αν βρίσκεται, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αυτό που περιμένει πλέον είναι να δει τις μπουλντόζες στην Νέα Φιλαδέλφεια και το έργο να παίρνει σάρκα και οστά. 

Μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο μας όνειρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου