.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Μόνο ο Πογέτ δεν ήταν επιλογή Μελισσανίδη…

Συντάκτης: Κίτρινα Γυαλιά

Όλη η αλήθεια για τους έξι προπονητές στην ΑΕΚ, στη νέα εποχή «Τίγρη». Πώς και γιατί έκατσαν βρέθηκαν στα Σπάτα.

Απ’ όταν ανέλαβε ο Μελισσανίδης ξανά την ΑΕΚ, έχουν καθίσει στον πάγκο της έξι προπονητές. Υπολογίζουμε σε αυτούς τον Μανωλά, αλλά όχι τον υπηρεσιακό Παναγιωτάρα. Απ’ όλους αυτούς, μονάχα ένας δεν είναι επιλογή «Τίγρη».

Ο Πογέτ. Τον οποίον έφερε ο Μιλοβάνοβιτς. Και για να λέμε την αλήθεια, είναι και ο μόνος που βγήκε στην ΑΕΚ. Το πώς και το γιατί έφυγε, είναι κάτι που έχουμε αναλύσει στη στήλη από πέρσι. Σίγουρα πάντως, όχι επειδή δεν… ήταν ικανός για την ΑΕΚ.


Από εκεί και πέρα, και για να αποκαθίσταται η αλήθεια, έχουμε και λέμε: Ο Δέλλας ανέλαβε ξεκάθαρα με εντολή Μελισσανίδη, όταν η Ένωση έπεφτε κατηγορία. Όπου στη συνέχεια ο επιχειρηματίας τον κράτησε στις μικρότερες λίγκες, «αποζημιώνοντάς» τον για το «ναι» που του είπε το 2013, να καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο και ενώ η ομάδα ήταν με το ένα πόδι στη Football League.

Έπειτα προέκυψε ο Πογέτ που ήταν όπως αναφέραμε εισήγηση του Μιλοβάνοβιτς. Απομακρύνθηκε και έμεινε υπηρεσιακός ο Μανωλάς, με απόφαση Μελισσανίδη.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με Κετσπάγια που ήρθε επίσης με ξεκάθαρη επιλογή «Τίγρη». «Του το χρωστούσα», έλεγε τότε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του ο επιχειρηματίας, διότι είχε ακυρώσει στον Γεωργιανό, στο παρά ένα, τα αεροπορικά εισιτήρια (Λάρνακα-Αθήνα) λίγους μήνες νωρίτερα, επιλέγοντας να φέρει τον Πογέτ και αφήνοντας τον Τιμούρ στον άσο.

Εν συνεχεία ήρθε ο Μοράις, ξανά 100% προτίμησης Μελισσανίδη. Όταν βρέθηκε σε αδιέξοδο ο επιχειρηματίας, κάλεσε τον μάνατζερ φίλο του Γιάννη Κόντη και του είπε: «Θέλω προπονητή που να κάνει το κλικ στον κόσμο». Φυσικά του εξήγησε πως το μπάτζετ δεν μπορούσε να είναι μεγάλο και κάπως έτσι του προτάθηκε ο Μοράις με όλα όσα γνωρίζουμε από εκεί και πέρα.

Και τώρα, ο Χιμένεθ. Που είναι και πάλι δική του επιλογή ολοκληρωτικά. Ούτε ο Μπάγεβιτς, ούτε ο Μαϊστόροβιτς, ούτε ο Ντε Μπαρτόλο μεσολάβησαν. Κανείς. Σύμφωνα με αναφορές στο ρεπορτάζ, τον Αδαμίδη είχε πάρει τηλέφωνο ο «Τίγρης» πριν καιρό και τον είχε ρωτήσει «τι εστί Μανόλο;».
Άκουσε καλά λόγια και αποφάσισε να ρισκάρει. Δεν είχε άλλωστε και υπερβολικές οικονομικές αξιώσεις ο Ισπανός, όντας άνεργος από το 2015.

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα με τους προπονητές στην ΑΕΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο «Τίγρης» θέλει να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα δικαιωθεί. Ειδάλλως, πάμε για το καλοκαίρι με τον επόμενο. Με πιθανότερο τον Λουτσέσκου…

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου