.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των Πελοποννησίων της πόλης μας (φωτογραφίες – βίντεο)



Γέμισε η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας από κόσμο, στην εκδήλωση κοπής της πίτας των Συλλόγου Πελοποννησίων της πόλης μας «Ο Γέρος του Μωριά».

Παρών κι εφέτος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε τη πίτα.  Παρόντες κι εκπρόσωποι του συνόλου σχεδόν των συλλόγων της πόλης. Οι περισσότεροι από όσους έκοψαν κομμάτι από τη πίτα, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο του πρόσφατα επανεκλεγέντα στη θέση του προέδρου του συλλόγου, Χαράλαμπου Μπόβου. Μίλησαν με θερμά λόγια για το ήθος, την αξιοπρέπεια, την αγωνιστικότητα και το δυναμισμό του. Χαρακτηριστικά, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Ν. Φιλαδέλφειας Στέφανος Γατσούλης, πρότεινε στη δημοτική πλειοψηφία να τον ορίσει στη κενή θέση του «συμπαραστάτη του δημότη»! Ενώ η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού της πόλης μας Τασούλα Βασιλειάδου, το «μάλωσε» γιατί τόσα χρόνια δε ξανακατέβηκε για δήμαρχος.



































Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία του Χαράλαμπου Μπόβου:

       

Ακολουθεί το  βίντεο με την ευλογία της πίτας από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γαβριήλ:

       

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν κατέβηκε για δήμαρχος; Γιατί η γυναίκα του καίσαρα πρέπει να φαίνεται και να είναι και τίμια. Βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μποβος και τα ωραια του. Οπου φυσα ο ανεμος, αρκει να φερνει δωρα. Και ο αποστολος πρωτος πρωτος βλεπω. Δεν πηρε το μαθημα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή