.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΕΚ τίμησε τη Μητρόπολη κι εκείνη το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη...

Μητροπολίτης Γαβριήλ:  

«...δεν νοείται Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς γήπεδο της ΑΕΚ..» 

«Εύχομαι μέσα στο 2017, κατέληξε, να ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου και να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της»


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το kathimerini.gr:





Η ΑΕΚ τίμησε για την κοινωνική τους προσφορά την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και την «Αποστολή»


Το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και της «Αποστολής» τίμησε η ΑΕΚ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Ένωσης  όπως ανέφερε ο Πρόεδρος τους Στέλιος Σεραφείδης αναγνωρίζουν την διαχρονική προσφορά της Εκκλησίας ιδιαίτερα, μάλιστα, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και  Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ευάγγελο Ασλανίδη μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση  για τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας που με κόπο προσπάθησαν να ξαναχτίσουν μετά τη μικρασιατική καταστροφή τη ζωή τους, στην Αρχιερατική του περιφέρεια. Ο κ. Γαβριήλ είπε ότι το φιλανθρωπικό έργο στη Μητρόπολη του και σε ολόκληρη την Εκκλησία είναι κυρίως έργο των απλών Ελλήνων και ανέφερε ότι η ιστορία της ΑΕΚ είναι άρρηκτα δεμένη με τις αλησμόνητες πατρίδες και υπογράμμισε ότι δεν νοείται Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς γήπεδο της ΑΕΚ. «Εύχομαι μέσα στο 2017, κατέληξε, να ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου και να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της».

Στην προσπάθεια τους Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της «Αποστολής» να σταθεί στο πλευρά των Ελλήνων που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση και ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντινος Δήμτσας παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση από τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Χρήστο Αρδίζογλου.

O κ. Δήμτσας χαρακτήρισε ύψιστο συμβολισμό την βράβευση της   «Αποστολής» από την ΑΕΚ καθώς η ιστορία της ομάδας είναι συνδεδεμένη με την προσφυγιά. «Αυτά τα χρόνια της κρίσης, πρόσθεσε, η «Αποστολή», στήριξε, σε ολόκληρη τη χώρα, περισσότερους από 2.000.000 ανεξαρτήτως χρώματος θρησκείας και φυλής και διένειμε περισσότερα από 5.000.000 κιλά τροφίμων σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης».

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα μας, κατέληξε ο κ. Δήμτσας,  και πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτό, είναι να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, σαν μία γροθιά και να προσπαθήσουμε ο καθένας με τις δυνάμεις που διαθέτει, ενωμένοι να περάσουμε στην απέναντι όχθη. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, κρίσεις έχει περάσει πολλές αυτός ο τόπος, αλλά ενωμένοι όταν είμαστε τα αντιμετωπίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου