Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη της Ένωσης Κρητών της πόλης μας στο "Καλό Σαμαρείτη" τις γιορτές (φωτογραφίες)                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Την Τετάρτη 27/12/2016 μέλη και φίλοι της Ένωσης Κρητών  Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας επισκεφθήκαμε τον οίκο ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και  Φιλαδελφείας " Ο Καλός Σαμαρείτης" για να μοιράσουμε ευχές και δωράκια σε όλους τους ηλικιωμένους. Όλοι μαζί είπαμε τα κρητικά κάλαντα και τραγουδήσαμε συνοδεία κρητικής λύρας.

        Η χαρά και οι ευχές που λάβαμε και εμείς, μας έκαναν να αισθανθούμε ιδιαίτερη συγκίνηση και ευτυχία. Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε δίπλα τους όσο περισσότερο και με όποιο τρόπο μπορούμε. Άλλωστε όπως μας είπαν και οι εργαζόμενοι, αυτό που χρειάζονται και αυτό που τους γεμίζει είναι απλά "ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά και ΑΓΑΠΗ". Πράγματα που όλοι πρέπει και μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα.
                                                                         
    Η Πρόεδρος                                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΝΑΤΑ ΕΛΕΝΗ                                                                            ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου