.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τιμούρ Κετσπάγια: Τα βάζει πάλι με Μελισσανίδη και Τύπο

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Φαρμάκι... έσταζε για μία ακόμα φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας για την περίοδο που ήταν στην ΑΕΚ (σε Κυπριακή εκπομπή), στρέφοντας τα... πυρά και πάλι στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς επίσης και στον ελληνικό Τύπο, για την αντιμετώπιση που είχε.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Μετά τον Ολυμπιακό είχα πολλές φορές την ευκαιρία να δουλέψω στην Ελλάδα, αλλά ήμουν αρνητικός. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που έπαιξα και σαν ποδοσφαιριστής και είχε εκεί κάποιους ανθρώπους που περίμενα ότι θα είχα καλύτερη αντιμετωπίσει.
Δυστυχώς δεν είχα αυτά που χρειάζεται ένας προπονητής για να πετύχει στη δουλειά του. Την υποστήριξη. Στην πράξη φάνηκε ότι δεν είχα υποστήριξη. Πέντε αγωνιστικές, κερδίσαμε τις τρεις, χάσαμε μόνο από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» από μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη απ’ όλες.

Η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν ξοδεύει λεφτά, δεν έχει δικό της γήπεδο. Όταν αυτός που διοικεί την ομάδα δεν θέλει να βάλει λεφτά και πάντα βρίσκει το λάθος στους προπονητές. Είναι εύκολο να θυματοποιούμαι τους προπονητές και γι’ αυτό είπα και για την πίττα με το σουβλάκι για τους δημοσιογράφους.

Είναι πιο δαπανηρό να φτιάξεις μια ομάδα παρά να ελέγχεις δημοσιογράφους. Στην Ελλάδα υπάρχουν εφημερίδες που ασχολούνται μόνο με μια ομάδα. Για τους παράγοντες είναι πιο εύκολο να ελέγξουν τους δημοσιογράφους για το τι γράφουν και να τους καλύψουν. Να μην γράφουν ότι ο παράγοντας δεν ξόδεψε λεφτά, δεν έφερε παίκτες, αλλά ότι φταίει ο προπονητής.

Εγώ ήμουν δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό τώρα η ΑΕΚ είναι 16 βαθμούς πίσω. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να περιγράφουν τα γεγονότα και όχι να καλύπτουν τους παράγοντες. Η ΑΕΚ ξόδεψε λιγότερα λεφτά και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό και από ΠΑΟΚ

Δεν είχα στήριξη. Με πειράζει η ρατσιστική στάση που υπάρχει. Να έρθει τώρα ένας Γεωργιανός, ένας Κύπριος στην ΑΕΚ προπονητής; Αυτή την ειρωνεία είχαν και για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Όσες φορές και να τους κερδίσαμε πάντα έχουν μια δικαιολογία. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο σου. Με πειράζει αυτό το πράγμα

Κάποιοι πρέπει να δικαιολογούν κάποια πράγματα για τις αποφάσεις τους. Χθες έβλεπε την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Το πρώτο ήταν κορυφή και για το δεύτερο έχασα δύο ώρες από τη ζωή μου. Δεν αντάλλαξαν δύο πάσες και όλοι λένε ότι ήταν μια χαρά η ΑΕΚ. Και μαζί μου είχαν πρόβλημα»

πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου