.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ποιος (να) φοβάται την Ζωή Κωνσταντοπούλου;;

Έλενα Χαντζή

Η Κυρία Κωνσταντοπούλου απόψε ξεκαθάρισε το τοπίο! Είπε ξεκάθαρα όχι σε συνεργασίες με παλαιοκομματικά κόμματα συμπεριλαμβανομένου και του κόμματος της Λαε!

Το κόμμα της Πλεύσης που ξεκίνησε ελπιδοφόρα διατυμπανίζοντας την ενότητα του αντιμνημονιακού χώρου από την επικεφαλής του κλείνει οριστικά τις πόρτες στον αντιμνημονιακό χώρο διαλέγοντας μια εντελώς μοναχική πορεία!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πάντα ήταν συναινετικός απέναντι στο κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου με ανοιχτό κάλεσμα το οποίο πλέον είναι αδύνατο να υπάρξει μετά τις αποψινές της δηλώσεις στον Κώστα Εφήμερο στην συνέντευξή της στο The Press Project



     

Όπου όχι μόνο απέκλεισε τις συνεργασίες αλλά προσδιόρισε όλα τα υπάρχοντα κόμματα του αντιμνημονιακού δημοκρατικού χώρου ως παλαιοκομματικά!

Τώρα αν η κυρία ξαφνικά την είδε Κλεοπάτρα που θέλει να κυβερνήσει μαζί με τον Μάρκο Αντώνιο τη χώρα καλά θα κάνει να θυμηθεί πως το τέλος αυτών των δυο ήταν τραγικό.

Όσο για τις καταγγελίες που είχε εκτοξεύσει εναντίον της Δέσποινας Κουτσούμπα για απόπειρα εξαγοράς συνεργάτη της απόψε ούτε κουβέντα ούτε στοιχεία ούτε καν μια αναφορά στο θέμα!

Προφανώς τα στοιχεία είναι στο δρόμο και έρχονται από την ..Κίνα με χελώνα!

Και φυσικά εκτόξευσε και τις απειλές της κλείνοντας την συνέντευξη της με βαρύγδουπες δηλώσεις!

Όποιος τα βάζει μαζί μου δεν θα περάσει καλά...

Απορία...

Σε ποιους ακριβώς απευθύνεσαι κυρία Κωνσταντοπούλου;; Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να σε φοβούνται και γιατί;;

1 σχόλιο: