.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Eσεις ερχωσαστε, εμεις φευγουμε

Αυτο ειναι το συνθημα πλεον στην ΑΕΚ. Εσεις ειναι η ΠΑΕ ΑΕΚ, εμεις ολοι οι αλλοι. Αυτοι που πανε γηπεδο δηλαδη- οσοι μπορουν εστω γεωγραφικα- και πλεον εχουν αραιωσει.

Η φωτο απο χτες με τους -απλωθειτε να γεμισουμε ταξι- φιλαθλους ειναι ενδεικτικη. Θα μου πειτε, χιονιζε, Τριπολη, η ομαδα δεν υπαρχει, ο κοσμος εχει ξενερωσει. Θα συμφωνησω απολυτα σε ολα, αλλα απο την αλλη εχω να αντιπαραθεσω το παιχνιδι της περασμενης αγωνιστικης που ηταν με λιακαδα και 13-15 βαθμους στις 17:30 το απογευμα στο ΟΑΚΑ. Με την ομαδα μετα τη διακοπη να θελει θεωρητικα ο κοσμος να τη δει, με καλο αντιπαλο που υπο νορμαλ συνθηκες μια νικη θα την εκανες. Οχι με μεγαλο σκορ, αυτο το εχουμε ξεχασει εδω και χρονια, αλλα εστω μια νικη να παρει λιγο και η ομαδα και ο κοσμος πανω τους και να σταματησει- εστω για λιγο- αυτο το χαλι.


Κατω απο 3500 διαβαζω οτι πηγαν εντος εδρας και εδω θα πω και πολλοι ηταν. Το σπιτι μου απο το ΟΑΚΑ ειναι κυριολεκτικα 3,1 χλμ μετρημενα. Τη διαδρομη τη κανω καθημερινα επειδη απο την αλλη μερια της Κηφισιας ειναι το γραφειο. Με τη μηχανη δε, φτανουμε εξω απο τη θυρα και παρκαρουμε μεσα σε 5 δευτερολεπτα (ειναι που ΚΑΘΕ χρονο οταν βγαζουμε τις καρτες μας λενε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ: φετος δεν εχει μηχανακια.. και μονο νταλικες δε περνανε καθε φορα). Ουτε περπατημα δηλαδη. Ε ΑΥΤΟ το πραγμα αρνουμαι να παω να το δω, το θεωρω κοροιδια. Φυσικα το διαρκειας μου το πηρα οπως πολυ πιθανο και να το ξαναπαρω. Δεν ειναι οικονομικο το θεμα, αλλα αρχης, ειμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΕΚτζης και οχι μουσαντενιος απο το πληκτρολογιο. Δεν ειμαι Μελλισανιδης, αυτος σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Η μονη αποχη που εκανα ηταν την εποχη του Αδαμιδαρου. Εχω το λογο μου φυσικα μιας και εβλεπα καθημερινα στο γραφειο  τι γινωταν: τοτε το γραφειο του Παππα (εχει φυγει πλεον) ηταν στον απο κατω οροφο, τον ανθρωπο τον εβλεπα σχεδον καθημερινα, οπως εβλεπα αναλογα διαφορους χαρτζηλικωτους που συχναζαν στο κτιριο. Απο Αδαμιδηδες και Θανοπουλους μεχρι Χατζηχρηστους που 2 φορες μας εκαναν και καταληψη, τη μια δεν μας αφηναν να βγουμε απο το κτιριο μεχρι που βγηκε ο δικος μου και τους πηρε ο διαολος το πατερα κυριολεκτικα, πλακωσε η αστυνομια σε χρονο dt και η διαδικασια ηταν απλη: η ξεκινατε και τους μαζευετε αμεσως η δινετε τα στοιχεια σας ΟΛΟΙ και σας παω ΤΩΡΑ αναφορα οχι στο διοικητη σας να το κουκουλωσει, αλλα στη ΓΑΔΑ σε μεγαλο κεφαλι.  4 οροφους εχει ολους και ολους το κτιριο δεν ειμαστε και πολλοι, 5 εταιρειες συνολο.

Με το Παναιτωλικο καναμε 83 πασες. Οι 31 ηταν λαθος! Δηλαδη σε 90 λεπτα ποδοσφαιρου καναμε 52 σωστες πασες δηλαδη μια καθε 1,5 λεπτο. Οι μεσοι οροι ειναι αυτοι. Χτες- που εριξε και δουλεια ο Γουιλι ενδιαμεσα και ενισχυθηκαμε και με τους Γιουγκους- τα στατιστικα ειναι επιπεδου 5Χ5 με παιδακια Κ12: 36 πασες-45 λαθη!  Αυτος ο Μανταλος ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ουσιας χτες σε 93 λεπτα εκανε 8 πασες και 6 λαθη! Εκανε δηλαδη μια πασα ανα 12 λεπτα και σου πουλαγε αναλογα τη μπαλλα σχεδον μια φορα στις δυο.

Ομαδα που κανει 36 πασες και 45 λαθη, πρωτον δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι ομαδα αλλα ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ, δευτερον ειναι για τους μαζευεις- αφου δε μπορεις να τους στειλεις ολους- και να τους ξεκινας τα βασικα του ποδοσφαιρου. Τα βασικα ομως οπως να ξεμαρκαριζωνται, να μπορουν να δωσουν τη μπαλλα χωρις να πετυχαινουν αερα και τετοια. Αστα τα συστηματα αυτα ειναι για αργοτερα. Ειναι δυνατον επαγγελματικη ομαδα ποδοσφαιρου- οποιας δυναμικοτητας- που εχει 11 ατομα να κανει 36 πασες σε 93 λεπτα? Ειναι δυνατον σε 14 αγωνες να εχεις κανει 625 λαθη? Πας να παιξεις μπαλλα και κανεις 45 λαθη μεσο ορο σε καθε ματς? Τι διαολο ΚΑΝΕΝΑΣ δε τα κοιταει αυτα? Αν δε τα κοιταει στα στατιστικα δε βλεπει οτι μεσα στο γηπεδο η μια γκαφα διαδεχεται την αλλη?

Τι βοηθος Μουρινιο και πρασινα αλογα? Σοβαρα μιλαμε? Αυτο σας μαγεψε απο το βιογραφικο του Γουιλι η μηπως η εμπειρια του στα βαθη της Αφρικης? Ποιος Αινταρεβιτς ρε ΖΩΑ που ο τυπος ειναι πιο αργος απο replay σε slow motion. Τρωμε το Γαλανοπουλο για να παιζει αυτη η γιδα? Αμα ειμουνα Μελλισανιδης και μου ελεγαν θα σου φερω ενα παικτη απο την Ερεμπρο 26 χρονων που δεν εχει στεριωσει ΠΟΥΘΕΝΑ, θα του ελεγα να ΠΑΣ ΕΣΥ στην Ερεμπρο μεγαλε. Που θα πληρωσω εγω- εστω μισθους- το χοντρομπαλα που κινηται σε ρυθμους χελωνας να μου κανει το τουριστα. Να πας εσυ οπου στο διαολο βρηκες αυτο το καρατεκα το Βρανιες που επρεπε να εχει παρει ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ στο πρωτο μαρκαρισμα. Αληθεια αυτον θα τον βγαλουμε εκτος ομαδας οπως τον Αραβιδη? Η αμα ελεγαν και τον δικο μας Αραβιδιτς δε θα ετρεχε καστανο?

Αμα δε καταλαβεις οτι ΔΕΝ μπορεις να τρεξεις την  ομαδα με αυτα τα μυαλα, οι 3500 θα σου δειχνουν λαοθαλλασα. Αμα δε καταλαβεις οτι η ομαδα ειναι απροπονητη και αγυμναστη και οτι ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ καθε φορα μετα το 60’ θα μετρησεις ηττες που θα σου φυγει το καφασι. Αμα μετρησουμε τα ματς με το Γουιλι- που εχουν φαγωθει οι Γιουγκοι να το κρατησουν για να φορτωνουμε ιτς το ροστερ και να μιλαει- θα εισουν κατω απο τη δεκατη θεση με 11 ποντους (2 νικες-5ισοπαλιες-2ηττες) και ειναι αμφιβολο αν στο κυπελλο ειχες προκριθει.

Τι αλλο να πω? Οτι χτες εδω η Ladbrokes εδινε φαβορι τον Αστερα 1,8 και την ΑΕΚ 2,7? Δε ντρεπεσε λιγο να δινουν την ΑΕΚ σε ματς με τον Αστερα στο 2,7? Τι αλλο πρεπει να γινει για να το παρεις αποφαση οτι δεν ειμαστε στο 1990, το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει και οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΓΙΟΥΓΚΟΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ. Ελεος δηλαδη με αυτο το κολλημα με τα γιδια. Αφηνουμε το Γαλανοπουλο εκτος, ενα νεο παιδι που γουσταρει και κανει μπαμ να παιζει, που τρεχει, καλυπτει, μαρκαρει σωστα, ξαμαρκαρεται σωστα για να παρει τη μπαλλα, εχει καλη μεταβιβαση χωρις πουληματα ειναι δικο μας και ελληνας πανω απ ολα, για να κουβαλαμε το καθε μαλακα γιουγκο που ειδε την ΑΕΚ ευκαιρια να αδυνατισει και να κανει την αρπαχτη του. Ποιος αινατρεβιτς και ποιος βρανιες ρε μεγαλε? Εσενα αμα ερθει ενας που εχει αλλαξει 10 εταιρειες σε 10 χρονια θα τον προσλαβεις στην AEGEAN θα το κανεις διευθυντη η θα του πεις παρατα μας ρε τεραστιε? Πλακα κανουμε?

Νισαφι πλεον. ΞΥΠΝΑ και στη ΠΑΕ με τους Λυσσανδρου και τους Γιουγκους και στην ομαδα με τους Γουιλι. ΑΠΕΤΥΧΕΣ εδω και 4 χρονια με αυτο το πλανο. Παρε ενα CEO που να ειναι CEO οπως ειχες πριν. Ο CEO ειναι το αφεντικο και πρεπει να ξερει να διοικει. Δεν ειναι παιδι για τα θεληματα ουτε δικηγορακος να κανει το αγροτικο του στην ΑΕΚ. CEO σοβαρος κατω απο 45 δεν υπαρχει γιατι πολυ απλα δεν ξερει τι του γινεται.

Φερε ενα σοβαρο προπονητη. Πληρωσε τον 1-1,5εκκ να σου μαζεψει το μαγαζι. Φερε ενα Γερμανο ενα Ισπανο ενα Αργεντινο ΣΟΒΑΡΟ και κατσε και ακου τι σου λεει, οπως δεν ακουσες τον Gus και τα βρηκες μπροστα σου 6 μηνες μετα. Ο σοβαρος προπονητης εχει σοβαρο team και σοβαρο γυμναστη- δε παραδιδει οπλα η ομαδα στο ημιχρονο. Θυμασαι πως ετρεχαν περσυ με τον Αγγλο?  Εχει σοβαρο αναλυτη και για τον αντιπαλο και για τα στατιστικα. Κοιταει δηλαδη και ποιον εχει απεναντι του και τι κανει η ομαδα και που θελει βελτιωση.  Μεχρι και ο Πεκχαρτ- αυτο το ορθιο στυλιαρι- εφτασε να ειναι απο τους λιγους (3-4 ειναι συνολο) που σεβεται και που ειναι και τι κανει, και ας εχει ακουσει οτι εχει ακουσει (δικαιως). Στα ελεγε ο Poyet στα γραφαμε εδω μηνες και το επαιζες εξυπνος επειδη ακουγες τα Σερβα. Ποιος ειχε δικιο τελικα? Ο φιλος σου η ο –καθε- Poyet? Οι φιλοι ειναι φιλοι. Εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ φιλο στη δουλεια μου. Με τους φιλους μου κανουμε βολτες, πινουμε και τρωμε. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.

Ποιος Αναστασιαδης? Εισαστε σοβαροι ρε? Αυτον που εδιωξε ο κουγιας απο τη Λαρισα? Το κομποσχοινια με το πνευματικο? Ρε πατε καλα? Γιατι δε φερνετε πισω το Κωστενογλου τοτε, κ αυτος με το θεο αγκαλια ειναι. Η φερτε κανενα Στεπανοβιτς (ζει?) να εχει παρεα και ο Βασιλομπιλλαρος στα Johnny.

Απαγορεψε τις μεταγραφες ΟΛΩΝ των Γιουγκων. Απαγορευεται να παιζει μπαλλα στην ομαδα παικτης που τελειωνει σε ιτς. Πες οτι εισαι ρατσιστης, δε γουσταρεις, πες οτι θες αλλα ΚΟΨΤΟ αυτο το παραμυθι. 150 χωρες εχει ο πλανητης να ψωνισεις, οι 50 παιζουν μπαλλα, ΞΕΚΟΛΛΑ με τους αποτυχημενους εχεις παρει 100 τοσα χρονια απο το 1990 και βγηκε μονο ο Τονι και ο Σαμπα που ηρθε ως πρωταθλητης Ευρωπης. Οι υπολοιποι 99 ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, τι διαολο ΤΥΦΛΟΣ εισαι δε τους βλεπεις? Σταματα να πετας λεφτα στους αποτυχημενους.

Βοηθοι που χτες εβαλε τον Αλμειδα στο 87!! να βαλει τριποντο σε 5 λεπτα μπαλλα, χοντρομπιλλαροι μπεκρηδες, ιτς και ολο αυτο το συμφερτο ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Διωξτους ΟΛΟΥΣ χτες. Δε χρειαζεται κανενα Δηματο η ομαδα, δε παραγει κανενα εργο. Διωξτον. Παρε ενα σοβαρο εμπορικο να ξερει τι του γινεται- οχι αυτους τους ΑΣΤΕΙΟΥΣ που εχεις και 3 χρονια δεν εχουν κλεισει ΕΝΑ σοβαρο deal- βαλτου απο κατω ενα marketing της πιατσας (βρωμαει η αγορα) να σου κανει και το οποιο γραφειο τυπου- σιγα τη δουλεια η ΑΕΚ που βγαζει μια ανακοινωση το μηνα εισαι, οχι η Downing Street. Βρες ενα οικονομικο που πριν βγαλει ισολογισμο κοιταει το ΜΚ που ανακοινωνει να ειναι το ιδιο με του καταστατικου. Οχι αλλα να λεει το καταστατικο και αλλα ο ισολογισμος! Νισαφι, ενα νουμερο βασικο ειναι και αυτο λαθος το εκαναν τα τσακαλια.

Ελεος με τους αργομισθους και τους παρατρεχαμενους εκει μεσα που θες 7 ατομα να αλλαξετε μια λαμπα. Ακου εκει 109 ατομα μια ΠΑΕ στην Ελλαδα που δεν εχει καν γηπεδο δικο της! Αμα ειχες γηπεδο με τις εγκαταστασεις του (μπαρ-εστιατορια-μπουτικ-parking κλπ) και καμμια σοβαρη παρουσια εμπορικη, ποσους υπαλληλους θα μαζευες? 1000? 1500?

ΦΥΓΕ απο το ΟΑΚΑ χτες. Πηγαινε και κλεισε τη Ριζουπολη να εχεις εδρα και δωσε αυτα τα 300 που δινεις στο ΟΑΚΑ,  στον Απολλωνα να το μαζεψετε απο κοινου το γηπεδο μεχρι να γινει το δικο σου. Θελουμε εδρα που να καταλαβαινουν, για αρχη οι δικοι μας, που βρισκωνται.

Αμα θες- επειδη διαβαζετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ εδω μεσα- ακου 5 πραγματα και κοιτα και τα αποτελεσματα των επιλογων σου: αμα πας με το γουιλι θα χασεις και απο το βαζελο 100% και μετα στο γηπεδο μην ανοιξεις καν θυρες- δεν υπαρχει λογος ουτε να εχεις προσωπικο ουτε καντινες ουτε τιποτα: μονος σου θα εισαι με το Μητσικωστα και το Βοσνιο να αγναντευετε το απεραντο λευκο στο ψυγειο του ΟΑΚΑ.

ΥΓ Πες σε ΟΛΟΥΣ να το βουλωσουν. Σε ολους ομως, απο το Δηματο μεχρι το καθε βλακα Μανταλο και το καθε Μπακασετα που μας ειπε με 16 ματς να απομενουν οτι στοχος ειναι λεει το κυπελλο! 16 ματς δηλαδη δεν εχουμε στοχο- η μαλλον εχουμε να τερματισουμε λιγοτερο απο τους -31 που πηγαμε περσυ. Αφου δε ντρεπεσαι να σου τη λεει ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ!!!

ΥΓ2 Αυτο με τις μασκοτ  να το κοιταξετε σοβαρα. Ειχαμε αυτη την ΑΗΔΙΑ το HAGA που αυτος που το σκεφτηκε, το ειδε, του αρεσε και το παρουσιασε πρεπει να εχει γουστο telemarketing σε επαρχιακο καναλι. Βλεπω στο Internet την αλλη μασκοτ στο μπασκετ. ΤΟΣΗ ΚΙΤΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ δηλαδη θελει προσπαθεια. Ρε ουτε μια μασκοτ? Τι διαολο πηγαιντε σε 2 παιχνιδαδικα δειτε 10 λουτρινα και καντε ενα νορμαλ πραγμα να μη προκαλει αηδια. Τοσο δυσκολο ειναι ΚΑΙ αυτο?

πηγή: dailytripes.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου