.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

«Κάτω από φώτα κόκκινα»: Σήμερα η μεγάλη βραδιά του Πριν


ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Σήμερα ,Κυριακή 2 Απριλίου, δίνουμε ραντεβού στον φιλόξενο χώρο του ΙΛΙΟΝ plus (Koδριγκτώνος 17 και Πατησίων) για τη γιορτή του ΠΡΙΝ. Εκεί θα τραγουδήσουμε παρέα με τον Γιώργο Μεράντζα και τον Γιάννη Κούτρα, καθώς και τους μουσικούς Ντάσο Κούρτι, Δημήτρη Σίντο και Βασίλη Προδρόμου. «Κάτω από φώτα κόκκινα» είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος το οποίο έχει επιμεληθεί ο Άγγελος Σφακιανάκης. Η είσοδος έχει οριστεί στα 8 ευρώ (5 για ανέργους και νέους) χωρίς ποτό, όμως τα ποτά του καταστήματος θα διατίθενται σε φιλικές, ιδιαίτερα χαμηλές, τιμές. Το αντίτιμο της εισόδου προορίζεται απευθείας για την οικονομική ενίσχυση της εφημερίδας μας — μια ενίσχυση που σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν εκπλήξεις. Μεταξύ άλλων θα γίνει λαχειοφόρος αγορά και θα μοιραστούν στους φίλους του Πριν πολλά δώρα, προσφορά εκδοτικών οίκων και συντρόφων.


«Είναι χαρά μου και υποχρέωσή μου να συμμετέχω αφιλοκερδώς στην εκδήλωση αυτή για την εφημερίδα Πριν και γνωρίζω τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει ένα τέτοιο έντυπο σήμερα», δήλωσε ο Γιώργος Μεράντζας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πριν με αφορμή την εκδήλωση.

Καθώς η Δευτέρα είναι εργάσιμη ημέρα, η προσέλευση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.30 μ.μ. Μπορούμε να κλείσουμε εγκαίρως θέσεις στα τηλέφωνα 210 8824383 και 6983600510.

Έχει σημασία να είμαστε όλοι εκεί!
Κυριακή 2 Απρίλη

Σελίδα της εκδήλωσης στο facebook 

Έναρξη: 8.30 μ.μ.
ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
2108824383 / 6983600510

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου