.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση - Καταγγελία της Λαϊκής Συνέλευσης για τη τοπική "Η Αλήθεια"

Ανακοίνωση - Καταγγελία


Στην τοπική εφημερίδα “Η Αλήθεια" δημοσιεύεται ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Ν.Φ./ Ν.Χ. Όχι μη παίρνετε θάρρος δεν είναι "φιλοξενία".

Είναι για να δώσει κάποιους από τους παλιούς διαχειριστές της κλειστής μας ομάδας στο διαδίκτυο, για την ώρα βεβαίως αρκεί να δοθούν όλοι σε αρμόδιους ενδιαφερόμενους...... (Όσο για τους υπόλοιπους που "περιφρουρεί".... σε άλλο ίσως χρόνο να έχουν την τιμητική τους.)

Και για να κάνει την προβοκατόρικη σύνδεση της Λαϊκής Συνέλευσης με τη Δημοτική Αρχή.

Η Λαϊκή Συνέλευση καταγγέλλει τις βρόμικες αναφορές για δήθεν υπόγειες σχέσεις της Λαϊκής Συνέλευσης με τη Δημοτική Αρχή που ανακάλυψε ο ντέντεκτιβ  "δημοσιογράφος".

Οι θέσεις και η στάση της Συνέλευσής μας είναι αυτή που εκφράζεται μέσα από τις αποφάσεις της συλλογικά ενυπόγραφα και δημόσια.

Ακούστε λοιπόν καλά ξεθαρρεμένοι αρουραίοι που τολμήσατε να ξαναβγείτε απ τα λαγούμια σας, τίποτα δεν μας τρόμαξε και ούτε πρόκειται.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με όλο το λαό της πόλης μας για Δημοκρατία, ελεύθερη έκφραση, σεβασμό των δικαιωμάτων στη ζωή μας και το περιβάλλον μας.

Όσο για τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς και μη καταδότες - δωσίλογους, απλά θα συμπληρώνουν τις λίστες των μαύρων σελίδων της ιστορίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου