.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Σε πανικό το νεοφιλελευθεριστάν στην Ελλάδα, βάλει κατά του διαδικτύου


Σήμερα στο ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε χαρακτήρισε κοινωνικό απόπατο το ελληνικό διαδίκτυο!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΊ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΩΝ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Σχόλιο από Σπύρο Σούρλα:

To ότι ακριβώς την ιδια άποψη για το διαδίκτυο εχουν διαφορα νουμερα και pay roll του κυβερνητικού μορφώματος,παρεα με 'εκφωνητες' φαιορόζ σταθμών με τον ακραιο νεοφιλελέ Ανδριανόπουλο ειναι πρόβλημα δικό τους..
Κάτι ΄'διανοητές ' της πλακας ,κατι προπαγανδιστές που πουλάνε 'λαϊκότητα' μεν ,αλλά προσβάλλουν βάναυσα και ρατσιστικά την κάθε 'Σουλα κομμώτρια που τολμά να εχει γνώμη' και διαφοροι αλλοι εξυπνάκηδες που μιλούν για 'μπαστουνόβλαχους' ή και υπάλληλοι του Left που 'αγανακτούν επειδή πέφτει φτυσιματάρα για τις 'αποψάρες' τους
Παιδγιά να κανετε μια κλειστή καστα παρεα με Ανδριανόπουλο,Πορτοσάλτε κ.λ.π και να ανταλλάσσετε γλωσσόφιλα (πολιτικά πάντα),μιας και είστε Ιδια μούρη ακριβώς

Σχόλιο από Γιώργο Αλεξάτο:  

Η παλιανθρωπιά βγήκε πάλι σεργιάνι, για να επιπλήξει όλον αυτό τον κόσμο που δεν μαυροφόρεσε για τον θάνατο του Μητσοτάκη. Λίγες μέρες αφότου καθύβριζε τον λαό μας, χαρακτηρίζοντάς τον καθυστερημένο και μισαλλόδοξο, γιατί δεν συμμερίστηκε τον πόνο του μεγαλοαπατεώνα τραπεζίτη δοτού πρωθυπουργού.
Μας κουνάει το δάχτυλο η παλιανθρωπιά, γιατί δεν ξεχνάμε τον Πέτρουλα και τον Τεμπονέρα. Και μας μιλάει για ήθος η ξετσιπωσιά αυτών που θα κλαίγανε και για τον χαμό του Παπαδόπουλου, αν πετύχαινε η απόπειρα του Παναγούλη. Ως συνεπείς στα όσα άθλια λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου