.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Συγκλονιστικά τα αποτελέσματα της έρευνας της Fakelostat για την προέλευση των θανάτων στην Ελλάδα.

Το 2017, πεθαίνουν συνολικά 438 άτομα την ημέρα στην Ελλάδα των μνημονίων. Το 1/3 σχεδόν αυτών των θανάτων προέρχεται άπο φάκελο και ειδικότερα κατά το άνοιγμα αυτού.



Έτσι όπως παρατηρεί η έρευνα, 59 άτομα την ημέρα πεθαίνουν κατά το άνοιγμα φακέλου από Τράπεζα (με την Πειραιώς να αφορά το 62% αυτών), ενώ 42 άτομα την ημέρα πεθαίνουν από άνοιγμα φακέλου της ΔΕΗ (με τους εκκαθαριστικούς να αφορούν την πλειοψηφία αυτών).

Τέλος 28 και 18 άτομα αντίστοιχα πεθαίνουν από άνοιγμα φακέλου από την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η έρευνα καταλήγει πως με το ρυθμό αυτό και έτσι όπως αυξάνονται οι φόροι και τα χαράτσια στην Ελλάδα, υπολογίζει πως δεν θα μείνει άνθρωπος μέχρι το 2060 που θα πρέπει να αποπληρωθούν οι τελευταίες δόσεις των δανείων που έχουν παρθεί εώς τώρα.

Ιδιαίτερα ανησυχείς είναι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που είδαν πως μπορεί να είναι εύκολο, λόγω της μηδενικής αντίστασης από πλευράς κυβερνήσεων, να επιβάλλονται άγρια μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα καλό, μιας και εκτός από τη βιωσιμότητα του χρέους πρέπει να διασφαλιστεί εώς ένα βαθμό φυσικά και η βιωσιμότητα αυτού που θα κληθεί να αποπληρώσει αυτό το χρέος.

Με τον πληθυσμό στην Ελλάδα να απειλείται με αφανισμό τα επόμενα 40 χρόνια, η Γερμανία σκέφτεται να μεταθέσει το ζήτημα του χρέους για το Eurogroup της 15ης Ιουνίου του 2060.

πηγή: jodi.graphics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου