.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τετ α τετ Μελισσανίδη με Μπούμπκα! Τί έδειξε ο «τίγρης» στον Ουκρανό!



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sportdog.gr:

Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες, δύο θρύλοι του στίβου, ο κορυφαίος επικοντιστής όλων των εποχών Σεργκέι Μπούμπκα και ο καλύτερος άλτης του μήκους στην Ευρώπη, Ρόμπερτ Εμιγιάν, προσκεκλημένοι του Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκου.

Σύμφωνα με το aek-live.gr, ο κ. Δημάκος που γνωρίζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενημέρωσε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ για την παρουσία τους στην Ελλάδα και αμέσως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ζήτησε να τους συναντήσει. Ολοι μαζί λοιπόν τo βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πήγαν στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά. Ο Μελισσανίδης εξήγησε στους δύο υψηλούς προσκεκλημένους, ότι ο πατέρας του Ζώρας υπήρξε θαυμαστής τους, όταν μεσουρανούσαν στους παγκόσμιους στίβους την δεκαετία του ’80. Η συνάντηση έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μάλιστα ξενάγησε τους καλεσμένους του στη συλλογή που έχει με παλιά αυτοκίνητα.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Μπούμπκα τα έχασε μπροστά στη συλλογή του τίγρη. Και μάλιστα με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε σε περιβόητο Αμερικανό ιταλικής καταγωγής, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου