.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Οι σύμμαχοι της Βρετανίας κατά του Καντάφι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι της Αλ Καίντα ευθύνονται για το Μάντσεστερ!

Το 2011 η MI5 έστελνε Λίβυους από το Μάντσεστερ να ρίξουν τον Καντάφι! 

Η ιστορία των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και της ενίσχυσης του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού από τη Δύση συνεχίζεται, ενώ οι εκατόμβες των θυμάτων σε αυτό το συνεχές του αίματος από τη Μέση Ανατολή, Αφρική έως τις καπιταλιστικές μητροπόλεις αυξάνεται.
Το είδαμε στο Αφγανιστάν...
Εχθρός οι Σοβιετικοί, Φίλος ο Λάντεν, οι Ταλιμπάν, η Αλ Κάιντα....
Αποτέλεσμα η 11/9..

Σε μια ακόμη χώρα το ΝΑΤΟ έφερε τη Δημοκρατία, δηλαδή την Κατοχή, τη Διαφθορά, την ενίσχυση των πολέμαρχων, την αύξηση της παραγωγής των ναρκωτικών...
Η πραγματική αιτία της Νατοικής επέμβασης το μοίρασμα της Κεντρικής Ασίας μεταξύ των ΗΠΑ και του Πούτιν.


Το ίδιο και στη Λιβύη...  
Η Συμμαχία των Προθύμων έκανε επέμβαση ενάντια στο καθεστώς Καντάφι.
Συνεργάστηκε με την Αλ Κάιντα.
Διέλυσε τη χώρα.
Έφερε την προσφυγιά.

Στην πραγματικότητα επεδίωξε να αρπάξει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και να μπλοκάρει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Καντάφι.
Τώρα αποκαλύπτεται ότι δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ένας νεαρός 22 ετών. Οι γονείς του Λίβυοι αντιφρονούντες, με τον πατέρα να πολεμά εναντίον του Καντάφι το 2011. Στο πλάϊ του ο 22χρονος Σαλμάν Αμπέντε.
Δεν ήταν οι μόνοι . Πάρα πολλοί Βρετανοί με καταγωγή από τη Λιβύη αφέθηκαν “χωρίς πολλές ερωτήσεις” να πάνε στη χώρα τους για να πολεμήσουν κατά του Μουαμάρ Καντάφι. Η πτώση και η δολοφονία του απλά έφερε το χάος…Τι αποκαλύπτεται τώρα και προκαλεί τεράστια ερωτήματα; Το 2011 η Βρετανία επέτρεψε ακόμη και σε Λίβυους στους οποίους είχαν αφαιρεθεί τα διαβατήρια και ήταν υπό παρακολούθηση, ακόμη και κατ΄ οικόν περιορισμό να ταξιδέψουν στη Λιβύη!!! Η πτώση του Καντάφι ήταν σημαντικότερη από την ασφάλεια της Βρετανίας! Πάρα πολλοί ήταν από το Μάντσεστερ…
Το www.middleeasteye.net δημοσιεύει μαρτυρίες από Λίβυους που δηλώνουν έκπληκτοι από την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να τους επιστρέψει τα διαβατήρια και να τους επιτρέψει χωρίς κανένα εμπόδιο να πάνε στη Λιβύη.
“Μου επιτρέπεται να πάω, χωρίς ερωτήσεις”, είπε ένας απ΄ αυτούς που είχε συναντήσει αρκετούς βρετανούς Λιβύους από το ανατολικό Λονδίνο, οι οποίοι είχαν επίσης περιορισμούς που άρθηκαν το 2011.
Οι περισσότεροι απ΄ αυτούς αν όχι όλοι ήταν υπό παρακολούθηση, γιατί συμμετείχαν στην Λιβυκή Ισλαμική Ομοσπονδία μια αντικανταφική ομάδα που δημιουργήθηκε και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θεωρούσε τρομοκρατική οργάνωση με συνδέσμους με την Αλ Κάιντα.
Κι όμως όπως δηλώνουν Λίβυοι που αφέθηκαν ελεύθεροι το 2011 να πάνε στη χώρα τους να πολεμήσουν, επρόκειτο για ένα σχέδιο που ήταν υπό την επίβλεψη της MI5! Άλλοι πάλι μιλούν για εκπαίδευσή τους στη Λιβύη από πρώην κομάντος των SAS.
Το πιο παράδοξο είναι ότι σχεδόν όλοι τους είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση και υπό κράτηση, μετά από την “διαπραγμάτευση της ερήμου” μεταξύ Τόνι Μπλερ και Μουαμάρ Καντάφι το 2004! Το Λονδίνο δημιούργησε μια “βάση δεδομένων” αντικαθεστωτικών για χάρη του Καντάφι και το 2011 τους έστειλε να τον πολεμήσουν!
Τώρα βγάζουν τον Στρατό στο δρόμο, μιλούν για πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, σχεδιάζουν νέες επεμβάσεις.
Και φυσικά το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δηλώνει ΠΑΡΟΝ...
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ του www.middleeasteye.net
πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου