.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Υπόθεση Παπαδήμου: Social Media- διαπλεκόμενα ΜΜΕ: 5-0!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα αν κάποιος έβλεπε στην υπόθεση Παπαδήμου, αν τελικά το αίσθημα του ελληνικού λαού κατάφερε να εκφράσουν τα social media η τα καθεστωτικά ΜΜΕ. 

Από το πρώτο λεπτό που έγινε γνωστό ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, ο πρώην δοτός πρωθυπουργός που εφάρμοσε το PSI, τα καθεστωτικά MME , ΣΚΑΙ, κανάλια, μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες παρουσίασαν τον Λουκά Παπαδήμο ως ένα ήρωα της Ελληνικής δημοκρατίας που γλίτωσε από το εκρηκτικό φάκελο των δραστών της επίθεσης. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμια έτρεξαν με την σειρά τους να αγιοποιήσουν τον Παπαδήμο και όλα εκείνο το απόγευμα έμοιαζαν ιδανικά για την άρχουσα τάξη της χώρας που φάνηκε να εκμεταλλεύεται ένα χτύπημα για να ξυπνήσει ένα αίσθημα συμπάθειας σε ένα βαρβάτο μνημονιακό στέλεχος και πρώην κεντρικό τραπεζίτη.
Τα social media όμως είχαν άλλη άποψη...............Χιλιάδες account δεν άντεξαν να βλέπουν την ηρωποίηση του Παπαδήμου και πολύ γρήγορα facebook, twitter πήραν φωτιά με τον απλό λαό να θυμάται ότι ο Παπαδήμος ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης που έβαλε με ψευδή στοιχεία την χώρα στο ευρώ (μαζί με τον Σημίτη), που ανέλαβε την πρωθυπουργία το 2011 χωρίς εκλογές καθ'υπόδειξη των δανειστών (Ακόμα ο Μπαρόσο υπερηφανεύεται για την τότε επιλογή του), εφάρμοσε το PSI που απάλλαξε τις ευρωπαϊκές τράπεζες από το ελληνικό χρέος, οδήγησε σε αυτοκτονία 17 μικροομολογιούχους από τους εκατοντάδες που έχασαν περιουσίες, και έπνιξε στο αίμα το μεγαλύτερο συλλαλητήριο ενάντια στα μνημόνια τον Φεβρουάριο του 2012. 

Πανικός στην αστική τάξη της χώρας...........Αντί να φέρον τον λαό πιο κοντά στην ολιγαρχία τον απώθησαν περισσότερο. Του θύμισαν τον βρώμικο ρόλο του κάθε Παπαδήμου.!
ΣΚΑΙ, και ακροδεξιοί δημοσιογράφοι όπως Πιταράς, Μπόγδανος καλούσαν τις αστυνομικές αρχές να κλείσουν τα social media ζηλεύοντας τον Ερντογάν και να οδηγηθούν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου στις φυλακές επειδή δεν σεβάστηκαν τον Παπαδήμο.

Για μία ακόμα φορά έγινε φανερό ότι τα επίσημα ΜΜΕ, ακόμα και σε έναν απαγοητευμένο λαό, δεν έχουν σημαντική επιρροή.....Τα Social Media, ως μέσο έκφρασης του λαϊκού αισθήματος θριάμβευσαν!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΛΕΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου