.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Σε πανικό το «σύστημα Μελισσανίδη» Προγραφές μελών της ΑΕΚ


«Καλείσθε να απολογηθείτε στις 31.5.2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 ενώπιον εκπροσώπων του ΔΣ του Σωματείου μας, στα γραφεία του Σωματείου, αυτοπροσώπως ή με Υπόμνημα». Με ύφος βασιλικού επιτρόπου έκτακτου στρατοδικείου, ο «πρόεδρος» της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Α. Αλεξίου, καλεί σε απολογία μέλη του σωματείου. Θα θέλαμε να παραθέσουμε ολόκληρο το κατηγορητήριο, αλλά είναι γραμμένο σε τόσο… παραληρηματικά ελληνικά, που δεν το επιτρέπει ο σεβασμός προς την ελληνική γλώσσα.


Τα μέλη της ΑΕΚ που καλούνται σε απολογία κατηγορούνται ότι «επί μακρόν προβαίνουν σε βλαπτικές για το Σωματείο ενέργειες». Ποιες είναι αυτές; Καταρχάς, ότι έχουν συντάξει και καταθέσει «καταγγελίες ενώπιον διαφόρων δημοσίων αρχών και φορέων»! Εμείς ξέρουμε πως μόνο τα μέλη της μαφίας είναι δεμένα με την περιβόητη ομερτά. Αντίθετα, οι πολίτες που συμμετέχουν σε κάθε είδους σωματεία δεν έχουν απλώς δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να προσφεύγουν στις αρχές, όταν διαπιστώνουν έκνομες ενέργειες, οι οποίες στρέφονται σε βάρος των συμφερόντων του σωματείου τους.

Οταν, ας πούμε, διαπιστώνουν ότι μια παράνομη «γενική συνέλευση» παραχωρεί δωρεάν ένα οιονεί περιουσιακό στοιχείο του σωματείου τους σε μια ιδιωτική εταιρία (όπως συνέβη με το οικόπεδο που το κράτος έχει παραχωρήσει στην ΑΕΚ κατά χρήση διοίκηση και διαχείριση - όχι κατά κυριότητα), τα μέλη του σωματείου έχουν υποχρέωση να προσφύγουν στα δικαστήρια (ιδιαίτερα όταν τους απαγορεύτηκε η συμμετοχή στη γενική συνέλευση-παρωδία). Οταν διαπιστώνουν ότι καμιά δεκαριά εκατομμύρια ευρώ έχουν κάνει φτερά από το σωματείο, έχουν υποχρέωση να προσφύγουν στις αρχές. Κι όταν ο αρμόδιος υφυπουργός Βασιλειάδης στέλνει την υπόθεση στον εισαγγελέα, ο οποίος παραγγέλλει προκαταρκτική εξέταση, οι εξεταζόμενοι θα έπρεπε να εξηγήσουν τι έγιναν τα δέκα εκατομμύρια και όχι να απειλούν με διαγραφή εκείνους που κατήγγειλαν τη λοβιτούρα.

Οι καλούμενοι σε απολογία κατηγορούνται ότι «εν γένει επιδεικνύετε δολίως παράνομη συμπεριφορά με σκοπό τη βλάβη του Σωματείου, η οποία αντίκειται στις αρχές και το Καταστατικό του Σωματείου και στο Νόμο». Αν παρανομούν, γιατί δεν τους τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί, να τους στείλουν στον εισαγγελέα, αλλά τους καλούν σε απολογία «ενώπιον εκπροσώπων του ΔΣ του Σωματείου»; Αυτό θυμίζει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι κληθέντες σε «απολογία», ούτε έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία. Μόνο η γενική συνέλευση μπορεί να διαγράψει μέλη. Εκείνο για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι πως το «σύστημα Μελισσανίδη» στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ βρίσκεται σε πανικό. Κι επειδή ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, κατάφεραν να αποδείξουν σε όλους ότι φοβούνται τα μέλη που υπερασπίζονται τη νομιμότητα.

πηγή: eksegersi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου