.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η ανάπτυξη... που θα φέρει η "Αγιά Σοφιά" πήγε Βόλο τη μέρα του τελικού ΑΕΚ - ΠΑΟΚ


Πρόσφατα όταν η πόλη μας είχε κατακλυστεί από οπαδούς επιχειρηματικών συμφερόντων, τότε που με διαρκή μαζική παρουσία πολιορκούσαν συστηματικά Στρούγκα, Λαϊκή Συνέλευση, δημαρχείο, και ετοιμάζονταν να υποδεχτούν θερμά... τη πορεία συμπολιτών και συλλογικοτήτων που ερχόταν από τα Άνω Πατήσια, μερικά μαγαζιά φαινομενικά έκαναν χρυσές δουλειές. Γεμάτα πελάτες, και το προσωπικό να τρέχει να προλάβει τις παραγγελίες.

Αργότερα κυκλοφόρησε όμως, πως είχαν και τις μεγαλύτερες ζημιές! Εκτός από φασαρία που έδιωχνε πελάτες, έκαναν και ρεκόρ απλήρωτων λογαριασμών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του magnesianews.gr που αναδημοσιεύουμε παρακάτω, το φαινόμενο μετακόμισε και στο Βόλο τη μέρα του τελικού ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Απλήρωτοι λογαριασμοί σε καφέ και τσιπουράδικα


Εκ μέρους φιλάθλων, σύμφωνα με τον πρόεδρο των καταστηματαρχών


Φαινόμενο απλήρωτων λογαριασμών σε δύο- τρία καφέ και τσιπουράδικα του Βόλου το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου, πριν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, κατευθυνθούν προς το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε γνωστό ο κ. Γιάννης Γρηγορίου πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ Εστίασης δήλωσε στο «Ράδιο Ένα 102,5».

Όπως σημείωσε ταυτόχρονα, από την Παρασκευή η κίνηση ήταν αυξημένη στα ξενοδοχεία και το Σάββατο και στα καταστήματα, μέχρι και 40%, λόγω του τελικού κυπέλλου και των φιλάθλων των δύο ομάδων που ήρθαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των καταστηματαρχών, το μεσημέρι του Σαββάτου πήγαν στο καφέ «Αχίλλειον» ιδιοκτησίας του, περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ, μεγαλύτεροι σε ηλικία και κάποιοι ακόμη νεαροί οπαδοί της ΑΕΚ σε διπλανό καφέ στη παραλία του Βόλου.

Φασαρίες δεν έγιναν σε κανένα κατάστημα, μεταξύ των φιλάθλων και οι πρώτοι πλήρωσαν τον λογαριασμό τους και ζήτησαν πληροφορίες για τσιπουράδικα, ανέφερε ο κ. Γρηγορίου.

Κάποιοι από τον όγκο φιλάθλων που πήγαν σε ένα-δυο ακόμη καφέ της παραλίας έφυγαν χωρίς να πληρώσει κανείς, κατήγγειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ και Εστίασης. Όπως είπε, όλα έγιναν στις 2 το μεσημέρι περίπου, όταν συγκεντρώθηκαν και άλλοι οπαδοί της ΑΕΚ, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και στη συνέχεια όλοι μαζί αναχώρησαν για τα τσιπουράδικα.

Ο κ. Γρηγορίου τόνισε ότι άκουσε πως κάποιες ομάδες φιλάθλων που πήγαν σε τσιπουράδικο της παραλίας, επίσης έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τους λογαριασμούς… Ο καταστηματάρχης εκτίμησε ότι οι περισσότεροι οπαδοί που έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό ήταν οπαδοί της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Γρηγορίου, είπε ότι οι καταστηματάρχες έπρεπε να ενημερώνουν την Αστυνομία για τους απλήρωτους λογαριασμούς, ώστε να συλληφθούν μερικοί και να πάνε στο Αυτόφωρο, ώστε να κατονομάσουν και τους υπόλοιπους.

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών είπε ότι άκουσε χωρίς να το επιβεβαιώσει, πως οργανωμένοι οπαδοί προκάλεσαν ζημιές σε κατάστημα ειδών μάρκετ στο τέρμα της οδού Ιάσονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου