.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Κρύβεται η Περιφέρεια Αττικής της (α)Ρένας Δούρου...



Συνεχίζεται το «μαγείρεμα» για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων

Στις 22-9-2016 απευθυνθήκαμε στο γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, και ρωτήσαμε τι ισχύει σχετικά με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως η περιφέρεια παρέκαμψε το δήμο, ή θα τον παρακάμψει και θα εγκρίνει εκείνη την υψομετρική μελέτη. Θυμίζουμε πως ο δήμος αν και θα έπρεπε, ποτέ δε ζήτησε νομιμοποιητικά έγγραφα από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οικονομικά την έκταση που έχει παραχωρηθεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για άλλους σκοπούς. 

Αντίθετα από την αρχή προθυμοποιήθηκε να εγκρίνει την υψομετρική μελέτη, αφού φυσικά κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται από το νόμο. Θυμίζουμε ακόμη ότι με ευθύνη των επιχειρηματικών συμφερόντων, αυτά δε κατατέθηκαν ποτέ. Και το τελευταίο διάστημα διέρρευσαν πως η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε, ή θα εγκρίνει την υψομετρική μελέτη. Το ίδιο διάστημα ζητήθηκαν από τους εκπροσώπους των επιχειρηματικών συμφερόντων, υψόμετρα από τους γύρω από το σχεδιαζόμενο γήπεδο δρόμους, για να συνταχθεί σχετική μελέτη…

Σε μισή βδομάδα κλείνουν 2 μήνες και η Περιφέρεια αδυνατεί να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις που κάναμε. Οι οποίες το μόνο που απαιτούν, είναι ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες που αφορούν. Είναι προφανές πως στο παρασκήνιο δουλεύουν εντατικά τη συνεργασία τους με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, οπότε ο λαουτζίκος επιβάλλεται να μένει στο σκοτάδι. Εξάλλου έχουμε ακόμη δυόμισι χρόνια ως τις επόμενες εκλογές, που θα κληθούν οι ψηφοφόροι να ξαναψηφίσουν με νέα ήξεις αφίξεις και παραπλανητικές δηλώσεις. Η απαξίωση της πολιτικής δεν έφτασε ξαφνικά, ούτε τυχαία. Από τα «κοτζαμπάσηδες και προεστούς» της Ρένας Δούρου που προεκλογικά απεύθυνε στους οπαδούς της ΑΕΚ, υπονοώντας το Δ. Μελισσανίδη, φτάσαμε στην Αρένα Δούρου του Μελισσανίδη, μετά τη συνάντηση τους πριν ένα χρόνο. 

Και η αλήθεια είναι πως οι μετεκλογικές πράξεις της σημερινής ΣυριζοΛαέ πλειοψηφίας της Περιφέρειας, είναι στην υπηρεσία των επιχειρηματικών συμφερόντων. Είτε πρόκειται για το Ελληνικό και το Λάτση, είτε για τη χωματερή και το Μπόμπολα, είτε για το ίδρυμα Νιάρχου στο οποίο παρεμπιπτόντως δίνει σε πρώτη φάση 150.000.000 ευρώ από τα αποθεματικά της, είτε για τον Αλαφούζο και το γήπεδο του ΠΑΟ, είτε για το Μελισσανίδη και το ιδιωτικό του γήπεδο που σχεδιάζει, κάνει ότι μπορεί για να τους υπηρετήσει. Απεμπολώντας υποσχέσεις, και σκορπίζοντας εκατομμύρια δημόσιου χρήματος για να κάνουν τις μπίζνες τους. Σε πλήρη αντίθεση με την απουσία έργων, πράξεων, και διάθεσης οικονομικών πόρων, για άνεργους, άστεγους, άπορους, μετανάστες και άλλες αδύναμες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Τη περίοδο αυτή που η ποδοσφαιρική ΑΕΚ εμφανίζει τα αποτελέσματα της άρνησης, του κατά τα λοιπά ηγέτη της, να βάλει το χέρι στη τσέπη και να φτιάξει ομάδα, και μερικά χρόνια μετά τις εξαγγελίες για γήπεδο που δε γίνεται, ο Δ. Μελισσανίδης έχει τεράστια ανάγκη να δείξει πως τουλάχιστον το γήπεδο προχωράει. Σε προηγούμενη φάση ο τότε αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης βοήθησε στη δημιουργία εντυπώσεων, με τη σκανδαλώδη έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Στη παρούσα φάση τη σκυτάλη έχει πάρει η Περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου.

Πιο παλιά οι πέτσινες εξαγγελίες σχετικά με την έναρξη εργασιών ή την έκδοση οικοδομικής άδειας, γίνονταν πιστευτές από τους οπαδούς. Οι μακέτες τελείωσαν, οι πανηγυρισμοί για τις εγκρίσεις από την αρχαιολογία, τη σύνδεση ρεύματος ή νερού για το εργοτάξιο τελείωσαν, οι ζωντανοί αλυσοδεμένοι αετοί που θα έβαζαν στις εισόδους τελείωσαν, οι κάμερες για να μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους την εξέλιξη των έργων τελείωσαν, και μαζί τελείωσαν οι εχθροί κάτοικοι, δήμαρχοι, υπουργοί, υπάλληλοι κλπ. Πλέον όλοι έχουν καταλάβει το συστηματικό δούλεμα, που έφερε και την καυτή ανακοίνωση της Original Πάτρας.

Εκείνο που επίσης φαίνεται να εξελίσσεται αυτή τη περίοδο, είναι η «περικύκλωση» του Δήμου, με πολιορκητικό κριό τη Περιφέρεια Αττικής. Κυβέρνηση και Περιφέρεια λειτουργούν ως υπηρετικό προσωπικό των μεγάλων συμφερόντων. Ο Δήμος από το χαρακτήρα, το μέγεθος και την άμεση σχέση του με τη κοινωνία, είναι ο μόνος από τους θεσμούς που ως σήμερα προσπάθησε να κρατήσει τη πολιτική του αξιοπρέπεια. Προσπάθησε να φανεί συνεπής με τις προεκλογικές υποσχέσεις του. Η τύχη όχι τόσο προσώπων, αλλά των πλειοψηφούντων κομμάτων και παρατάξεων σε κυβέρνηση και περιφέρεια, είναι πλέον προδιαγεγραμμένη. Η τύχη των αντίστοιχων του δήμου, που εκλέχτηκαν ακριβώς γιατί ήταν οι μόνοι από τους συνδυασμούς, που μίλησαν αρκετά καθαρά για το γήπεδο Μελισσανίδη, δεν έχει κριθεί. Αν καταφέρουν να τους πολτοποιήσουν πολιτικά, οι σύντροφοι τους από κυβέρνηση, κόμματα και περιφέρεια, θα είναι βέβαιη η εκλογική και πολιτική τους περιθωριοποίηση. Ας μη ξεγελαστεί κανείς με τη φαινομενική σιωπή των πολιτών. Γνωρίζουν, καταλαβαίνουν, εκτιμούν και ανταποδίδουν…

Επιστρέφοντας στα γεγονότα που σχετίζονται με το ως σήμερα αναπάντητο ερώτημα που θέσαμε στη Περιφέρεια, και την εξόχως περιφρονητική στάση της προς τους πολίτες. Το παραθέτουμε στη συνέχεια αυτούσιο. Γιατί το ερώτημα και το θέμα δεν είναι ούτε ατομικό, ούτε προσωπικό. Είναι πολιτικό και κοινωνικό.




Νέα Φιλαδέλφεια 17-10-2016

Από: krisseis.blogspot.gr – Καμπούρης Μάνος


Προς: Κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής

Κυρία Αντιπεριφερειάρχη, 
στις 22-9-2016 στις 09.50΄πμ επικοινώνησα με το Γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής, θέτοντας ερώτημα μου για λογαριασμό του ιστότοπου που διαχειρίζομαι (krisseis.blogspot.gr). Η ερώτηση αφορούσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Περιφέρεια Αττικής, ενέκρινε ή θα ενέκρινε την υψομετρική μελέτη που είχε υποβληθεί στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, από τη «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.». Η οποία είχε πρωτοκολληθεί στο δήμο με ημερομηνία 28-8-14 και αριθμό πρωτοκόλλου 14926. 

Από το Γραφείο της Περιφερειάρχη, μετά τη καταγραφή του ερωτήματος,  έλαβα τη διαβεβαίωση πως θα το προωθήσουν σε όποιον κριθεί αρμόδιος για απάντηση. 

Κάνοντας κάτι περισσότερο από υπομονή, μετά 15 μέρες, επικοινώνησα εκ νέου με το Γραφείο της Περιφερειάρχη στις 12.10΄μμ της 6-10-2016. Βρήκαν αμέσως το ερώτημα μου στον υπολογιστή, και με παρέπεμψαν για απάντηση σε εσάς. Όπως μου δήλωσαν μάλιστα, είχαν προωθήσει αυθημερόν την ερώτηση μου. 

Επικοινώνησα λοιπόν με το Γραφείο σας, και ως πρώτη απάντηση πήρα, ότι δεν έχει φτάσει το ερώτημα μου στο Γραφείο σας. Αφού εξήγησα πως είναι καταγεγραμμένο στο Γραφείο της Περιφερειάρχη, μου είπαν πως αν και δε συνηθίζεται, μπορεί να χάθηκε… Τελικά έλαβα την υπόσχεση πως θα το αναζητούσαν άμεσα, και θα επικοινωνούσαν μαζί μου, πράγμα που συνέβη μέσα σε 10΄. 

Τότε έλαβα μια διαφορετική απάντηση. Ότι δε μου απαντήσατε, γιατί δε κατανοήσατε τι ρωτούσα. Και μου ζητήθηκε να το υποβάλω γραπτά, πράγμα που κάνω. Προηγούμενα να αποσαφηνίσω πως οι κάτοικοι της πόλης μας, έχουν ζωηρό ενδιαφέρον για ότι αφορά το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη, το οποίο εκτός άλλων έχετε αποφασίσει να χρηματοδοτήσετε. Συνεπώς η όποια απάντηση σας, δεν αφορά ένα πρόσωπο, αλλά μια ολόκληρη πόλη.

Η ερώτηση είναι:

Εγκρίθηκε ή υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί από τη Περιφέρεια Αττικής, η υψομετρική μελέτη που αφορά το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ);

Σε περίπτωση καταφατικής απάντησης, θα ήθελα να μας πείτε, με ποιο σκεπτικό και γιατί παρακάμπτετε ο αρμόδιος για την έγκριση Δήμος, πότε εγκρίθηκε ή θα εγκριθεί η υψομετρική μελέτη, και να μας δώσετε αντίγραφο της τυχόν απόφασης έγκρισης.
Επίσης να μας πληροφορήσετε, αν ζητήσατε να προσκομιστούν από τις ιδιωτικές εταιρίες που εκπροσωπούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα («Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» και «Dimand Α.Ε.»), όσα με έγγραφα του και σύμφωνα με το νόμο ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έχει ζητήσει.

Α) με το από 17-10-14 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του. Και συγκεκριμένα:

      Απάντηση στο υπ΄ αρ. πρωτ. 105/12-12-14 έγγραφο της  Δικέφαλος 1924 Α.Ε.  Το περιεχόμενο του εγγράφου έχει ως εξής: α) Το υπ’ αρ. πρωτ. 86/26-08-2014 έγγραφο της Δικέφαλος 1924 Α.Ε.  (αρ. πρωτ. Δ.Φ.Χ. 14926/28-08-2014), β) Η με αρ. πρωτ. Δ.Φ.Χ. 14977/29-08-2014 συμπληρωματική αίτηση του Πολιτικού Μηχανικού, Μιχάλη Αθανασόπουλου, γ) Το άρθρο 42 του Ν. 4277/2014 (ΦΕΚ 156/Α/01-08-2014). Δ) Το άρθρο 36 του Ν. 4280/2014 με το οποίο αντικαταστάθηκαν τα άρθρα 58 και 59 του Ν. 998/79 (ΦΕΚ 159/Α/08-08-2014), ε) Το άρθρο 15 του Ν. 4067/2012 (ΦΕΚ 79/Α/08-04-2012) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
Σε απάντηση της (α) σχετικής αίτησής σας και προκειμένου να προχωρήσουμε στον έλεγχο της υψομετρικής μελέτης και τη διαβίβαση του θέματος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (άρθρο 73 του Ν. 3852/2010) και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο (άρθρο 65 του Ν. 3852/2010), θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο μας από τον ενδιαφερόμενο τα παρακάτω:
  1. Τοπογραφικό διάγραμμα στο κρατικό σύστημα συντεταγμένων Ε.Γ.Σ.Α. ’87 σε κλίμακα 1:500, όπου θα απεικονίζονται η υφιστάμενη κατάσταση των αδιάνοικτων πεζόδρομων και η συμβολή τους με τις υφιστάμενες οδούς, οι αξονοδιασταυρώσεις με συνεχή αρίθμηση και έντονη αξονική γραμμή, οι διατομές, οι ισχύουσες ρυμοτομικές και οικοδομικές γραμμές, οι συντεταγμένες κορυφών Ο.Τ. και περιμετρικής οδού, οι συντεταγμένες των αξονοδιασταυρώσεων με τις εξασφαλίσεις τους, καθώς και απόσπασμα του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας (παρ. 4 άρθρου 42 του Ν. 4277/2014, ΦΕΚ 156/Α/01-08-2014).
  2. Στις μηκοτομές (οριζοντιογραφικά και υψομετρικά) των πεζόδρομων θα απεικονίζονται οι αξονοδιασταυρώσεις των υφισταμένων οδών στη συμβολή με τους εγκεκριμένους πεζόδρομους και τα κατώφλια των υπαρχόντων κτισμάτων.
Επισημαίνεται ότι:
Α)Σε μήκος 55,00 μ. των αδιάνοικτων πεζόδρομων συνολικού μήκους 304,61 μ. οι εκσκαφές είναι μεγαλύτερες των 5,00 μ. που είναι το όριο σύμφωνα με την παρ. 4(β). (δδ) του άρθρου 42 του Ν. 4277/2014 όπου «…επιτρέπεται επίσης η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και των περιμετρικών πεζοδρόμων με την πραγματοποίηση εκσκαφών έως 5 μέτρα και επιχειρήσεων έως 2 μέτρα…», και
Β) Η ερυθρά του πεζόδρομου (τελική στάθμη) στη συμβολή με την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου ανεβαίνει 94 εκ. από την υφιστάμενη οδό.
Μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση της Τ.Υ. η ύπαρξη και οι εγκρίσεις της αναφερθείσας μελέτης υπογειοποίησης και της διαμόρφωσης των υφισταμένων οδών και κοινόχρηστων χώρων πέριξ του γηπέδου από τις αρμόδιες υπηρεσίες, παρά μόνο τα προσκομισθέντα ανυπόγραφα σχέδια μηκοτομών και οριζοντιογραφίας της προμελέτης συγκοινωνιακού έργου με θέμα «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια», την 01-09-2014 από τον Προϊστάμενο Κατασκευών της DIMAND A.E., Οικονομάκη. Από τα σχέδια αυτά προκύπτουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που διαταράσσουν την υφιστάμενη κυκλοφορία και έρχονται σε αντίθεση με την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας του Δ.Φ.Χ. (σχετική η με αρ. 31/2013 Απόφαση Δ.Σ. 14588/25-10-2013 αίτησης της για «χορήγηση αντιγράφου της κυκλοφοριακής μελέτης για την περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ».
Γ) «…Επίσης κατά τη μελέτη της οριστικής διαμόρφωσης των δρόμων πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ασφαλτρωμένοι δρόμοι  που πιθανόν υπάρχουν, τα κρασπεδόρειθρα, τα φρεάτια αποχέτευσης, η σύνδεση της περιοχής με υφιστάμενο εγκεκριμένο σχέδιο (συναρμογή υψομετρικής μελέτης με ήδη υφιστάμενη υψομετρική μελέτη). Οι καμπύλες της ερυθράς θα χαράσσονται με ακτίνες καμπυλότητας άνω των 2000μ. και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μικρότερες ακτίνες με ελάχιστη 300μ. για να επιτυγχάνονται οι προϋποθέσεις των παραπάνω παραγράφων. Στις διασταυρώσεις των δρόμων πρέπει να εμφανίζεται η λεπτομερής διαμόρφωση της ερυθράς…», σύμφωνα με την Απόφαση Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Οικ. 71934/9734/02-11-1989 (ΦΕΚ 691/Δ/9.11.1989)
  1. Διάγραμμα επικλίσεων
  2. Τεχνική έκθεση μηκοτομών.
  3. Επειδή από την μηκοτομή προκύπτουν μεγάλες εκσκαφές μέσου βάθους 5,00 μ. για την κατασκευή του εγκεκριμένου πεζόδρομου (προέκταση οδού Ατταλείας) και μέσου βάθους 2,00 μ. για την κατασκευή του ανατολικού εγκεκριμένου πεζόδρομου, θα πρέπει να υποβληθεί η μελέτη διαμόρφωσης των πεζόδρομων.
Η ανωτέρω μελέτη διαμόρφωσης των πεζόδρομων σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθου 37 του Ν. 3463/2006, πρέπει να εισαχθεί παράλληλα με την υψομετρική μελέτη για έγκριση και παραλαβή από το Δημοτικό Συμβούλιο.
  1. Από τα προσκομισθέντα ανυπόγραφα σχέδια μηκοτομών και οριζοντιογραφίας της προμελέτης συγκοινωνιακού έργου με θέμα «Ταπείνωση κα κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια», προκύπτει η ανάγκη «Τρποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου» και συγκεκριμένα:
α. Χαρακτηρισμός της οδού Φωκών (υπεράνω της υπογειοποίησης) σε πεζόδρομο και έγκριση υψομετρικής μελέτης του πεζόδρομου.
β. Τροποποίηση των ρυμοτομικών γραμμών στο Ο.Τ. 78 (χώρος εκκλησίας Αγίας Τριάδος) στη συμβολή των δών Φωκών και Σμύρνης).
γ. Χαρακτηρισμός της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης (από Φωκών έως Λυκούργου) σε πεζόδρομο ή ήπιας κυκλοφορίας και έγκριση της αντίστοιχης υψομετρικής μελέτης.
δ. Χαρακτηρισμός της οδού Ιωνίας (από Φωκών έσως Λυκούργου) σε πεζόδρομο ή ήπιας κυκλοφορίας και έγκριση της αντίστοιχης υψομετρικής μελέτης.
Μετά την ολοκλήρωση και έγκριση των προαναφερθέντων, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα εξετάσουν το θέμα των υψομετρικών μελετών και θα τις διαβιβάσουν προς έγκριση στα αρμόδια όργανα του Δήμου (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Δημοτικό Συμβούλιο).


Β) με το από 6-2-15 με έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του. Και συγκεκριμένα:

«Σε συνέχεια του (β) σχετικού εγγράφου μας και μετά την με το (α) σχετικό υποβολή των παρακάτω ανυπόγραφων και μη εγκεκριμένων μελετών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες:

α) Προμελέτη Συγκοινωνιακού Έργου «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου»

β) Μελέτη Πειβαλλοντικών Επιπτώσεων Έργου «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου»

γ) Μελέτη Κυκλοφοριακών Έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Ποτιλισμού ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

δ) Τοπογραφικό διάγραμμα του Έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμς και Πολιτισμού ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»,

σας πληροφορούμε τα παρακάτω, όπως και προφορικά ενημερώσαμε τους εκπροσώπους σας κ. Ανδριόπουλο, κ. Παναγιωτίδη, κ. Ζέκκο και κ. Δεμάγκο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Υ. του Δήμου στις 05-12-2014:
  1. Με το (β) σχετικό έγγραφό μας σας ενημερώσαμε σχετικά με τα απιτούμενα διακιολογητικά – εγκρίσεις προκειμένου να προχωρήσουμε στον έλεγχο της Υψομετρικής μελέτης, που υποβάλατε με τα (γ) και (δ) σχετικά έγγραφά σας, κα τη διαβίβαση του αιτήματος σας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (άρθρο 73 του Ν. 3852/2010) και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο (άρθρο 65 του Ν. 3852/2010).
  2. Μέχρι σήμερα δεν έχετε υποβάλλει στο Δήμο νέες μηκοτομές των εγκεκριμένων αδιάνοιχτων πεζόδρομων με τις παρατηρήσεις που έγιναν με το (β) σχετικό εγγραφό μας, τα διαγράμματα επικλίσεων, την τεχνική έκθεση, τις μελέτες διαμόρφωσης πεζοδρόμων, και την έγκριση της μελέτης υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου – Φωκών από την Περιφέρεια Αττικής.                                                                                           Η αποδοχή της Προμελέτης του Συγκοινωνιακού Έργου «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου» από την Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής για την επίβλεψη, τον έλεγχο και την εισήγηση για έγκριση των παραδοτέων της μελέτης, όπως αναφέρετε στην υπ’ αρ. 163/2014 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (ΑΔΑ: ΒΙΗΔ7Λ7 – ΜΝ4), δεν αποτελεί έγκριση οριστικής μελέτης.
  1. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προτείνονται δεν ανταποκρίνονται ακριβώς σε καμία από τις λύσεις (1,2,3) της εγκεκριμένης Κυκλοφοριακής Μελέτης του Δήμου.
  2. Οι χαρακτηρισμοί των Δημοτικών οδών ως ήπιας κυκλοφορίας προϋποθέτουν να αναφέρονται στην εγκεκριμένη Κυκλοφοριακή Μελέτη της συγκεκριμένης λύσης, που θα επιλεγεί από τα αρμόδια όργανα του Δήμου.
Επιπλέον θα πρέπει να υποβληθούν σχέδια διαμορφώσεων των οδών ήπιας κυκλοφορίας από εσάς ως επισπεύδοντες.


Για πληρέστερη ενημέρωση σας επί του θέματος, σας παραθέτω σχετική ανάρτηση του ιστότοπου μου:

Θα παρακαλέσω η απάντηση σας να είναι γραπτή, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, ή κακής απόδοσης όσων μας απαντήσετε. Καθώς επίσης να μου στείλετε ένα μέιλ επιβεβαίωσης ότι λάβατε το δικό μου.


Με τιμή

Μάνος Καμπούρης
krisseis.blogspot.gr
 




Τη παραπάνω επιστολή καταθέσαμε στο πρωτόκολλο της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα κ. Ερμίνας Κυπριανίδου, στις 18-10-16 με αριθμό 193721, μετά την αδυναμία μας να φτάσει μέιλ μας, στο μέιλ που μας υποδείχτηκε. Για του λόγου το αληθές ενδεικτικά παραθέτουμε δύο:


This is the mail system at host polaris.otenet.gr.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

                   The mail system

<id.kta@0291.syzefxis.gov.gr>: host lmtp.otenet.gr[62.103.147.209] said: 552
    5.2.2 <id.kta@0291.syzefxis.gov.gr> Quota for this mail account has been
    exceeded, please try again later. (in reply to end of DATA command)

Final-Recipient: rfc822; id.kta@0291.syzefxis.gov.gr
Original-Recipient: rfc822;id.kta@patt.gov.gr
Action: failed
Status: 5.2.2
Remote-MTA: dns; lmtp.otenet.gr
Diagnostic-Code: smtp; 552 5.2.2 <id.kta@0291.syzefxis.gov.gr> Quota for this
    mail account has been exceeded, please try again later.






This is the mail system at host orion.otenet.gr.

Final-Recipient: rfc822; id.kta@0291.syzefxis.gov.gr
Original-Recipient: rfc822;id.kta@patt.gov.gr
Action: failed
Status: 5.2.2
Remote-MTA: dns; lmtp.otenet.gr
Diagnostic-Code: smtp; 552 5.2.2 <id.kta@0291.syzefxis.gov.gr> Quota for this
    mail account has been exceeded, please try again later.




Τρεις μέρες μετά στις 11.46΄ της 21-10-16 επικοινώνησα με το Γραφείο της κ. Κυπριανίδου, για να επαληθεύσω πως έχουν στοιχεία επικοινωνίας μου, μέιλ και τηλέφωνο. Η υπάλληλος με βεβαίωσε πως τα έχουν και θα μου απαντήσουν, απλά χρειάζεται να συνεννοηθούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες τους, για να είναι σωστή η απάντηση...  

2 σχόλια:

  1. Για να μην περιμένεις άδικα. Η υψομετρική μελέτη έχει ήδη εγκριθεί. Αν δεν σου απαντήσουν απο την Περιφέρεια ρώτα και το Βασιλόπουλο που κάνει το παγώνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοροϊδάκια ο αρούλης έχει συμφωνήσει εδώ και κάτι μήνες και σας έχει πουλήσει. Οι από πάνω θα μαζέψουν τα κουκιά, ο "επαναστάτης" θα μπει στο ψηφοδέλτιο και θα την κάνει κατά την βουλή μεριά και ο τίγρης θα χρήσει τον επόμενο δήμαρχο. Εσείς απλά αλλάξτε πόλη αν δεν αντέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή