.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Άγριο ξέσπασμα Αρδίζογλου: «Πήραν την ΑΕΚ τσάμπα για να είναι 40 βαθμούς πίσω απο τον Ολυμπιακό;»


Ο βετεράνος της Ένωσης τα χώνει με τρελές ατάκες στον SportDog μετά την ήττα στο Αγρίνιο. «Αντί να παραιτηθεί η διοίκηση έφυγε ο Μοράις - Μελισσανίδης βάλε χέρι στην τσέπη», λέει και στολίζει Μπάγεβιτς.

Είναι από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ που δεν του αρέσει να γλείφει διοικήσεις και ασκεί κριτική, χρησιμοποιώντας σκληρή και πολλές φορές άκομψη γλώσσα σε σημείο να τσαλακώνει την προσωπικότητά του. Τον Χρήστο Αρδίζογλου όμως δεν τον πειράζει αυτό, αφού γνωρίζει, ότι όσο και αν φαίνονται υπερβολικά και γλαφυρά όσα λέει, τόσο πειράζουν κάποιους. «Εγώ δεν είμαι με κανένα, αλλά με τον κόσμο της ΑΕΚ», δηλώνει στον SportDog.
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ένωσης μίλησε στον σκύλο μετά την ήττα στο Αγρίνιο και ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στην ομάδα. «Έχει γίνει παρεΐτσα η ΑΕΚ », υποστηρίζει και αναφέρει, ότι για όλα φταίει η διοίκηση και το μοντέλο «Μπάγεβιτς», στον οποίο επιρρίπτει ευθύνες από τότε που ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. «Αυτός ο άνθρωπος διοικεί την ομάδα από το '80 που ήταν παίκτης», ισχυρίζεται. Από τα βέλη του δεν ξέφυγε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τον οποίο προτρέπει να βάλει χρήματα, «γιατί έτσι γίνονται οι ομάδες μεγάλες». Διαβάστε τί δήλωσε στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

 
Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό παραιτήθηκε ο Μοράις. Και τώρα τί μέλλει γενέσθαι;
«Τί λέτε τώρα; Αντί να παραιτηθεί η διοίκηση παραιτείται ο Μοράις; Τη μία τους φταίει ο Μοράις, την άλλη ο Κετσπάγια, πιο παλιά ο Πογιέτ και ο Δέλλας. Δικαιολογούνται στον κόσμο της ΑΕΚ για τα λάθη που έχουν κάνει. Αυτοί παραμένουν οι ίδιοι όμως. Τα λάθη αυτών οι οπαδοί τα έχουν πάρει χαμπάρι. Τη Δευτέρα έκαναν γιορτή οι παλαίμαχοι και δεν εμφανίστηκε κανένας τους. Ούτε ο Μελισσανίδης, ούτε ο Μπάγεβιτς. Υποτίθεται αυτοί αγαπάνε την ΑΕΚ».
Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ο Μελισσανίδης;
«Ε, ποιός είναι;».
Και αν φύγει ο Μελισσανίδης, ύστερα τί γίνεται;
«Και τί έγινε; Έχει παρελάσει 7 εκατομμύρια κόσμος από την ΑΕΚ».
Ναι, αλλά το θέμα είναι να μην καταντήσει η ΑΕΚ σαν κάποιες άλλες μεγάλες ομάδες που πλέον παλεύουν να μην αφανιστούν...
«Μα καλά, αυτοί δεν είπαν, ότι επιστρέφουν; Δεν είπανε “ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ”; Που έρχονται; Για να είναι 40 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό; Ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι την κοροϊδία. Δεν ξέρω πότε θα κάνει το ντου. Η ΑΕΚ έχει μία ιστορία. Φόρεσαν μεγάλοι παίκτες τη φανέλα της και την κατήντησαν να είναι 40 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό κάθε χρόνο. Αυτή είναι η επιστροφή; Η ΑΕΚ επί Νικολαΐδη γέμιζε το γήπεδο, είχε 25.000 διαρκείας».
Ποια είναι η λύση εν προκειμένω;
«Πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία στον κόσμο που πληρώνει και τόσα χρόνια λένε, ότι θα επιστρέψουνε. Πήραν την ΑΕΚ τσάμπα, δεν έχουν βάλει μία. Πόσο να αντέξει η ομάδα και πόσο ο κόσμος; Δεν πρέπει να ξαναπατήσει στο γήπεδο. Η λύση είναι να φύγουν όλοι από εκεί πέρα και ο κύριος Μελισσανίδης, να βάλει το χέρι στην τσέπη».
Οπότε ο Μελισσανίδης, να μη φύγει...
«Υποτίθεται, ότι πήρε την ΑΕΚ τσάμπα και διοικεί με τα χρήματα των ΑΕΚτζήδων. Δεν έβαλε τα δικά του. Η ΑΕΚ παλιά έδινε χρήματα και έπαιρνε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για ονόματα. Για να κάνεις ομάδα, πρέπει να ρίξεις χρήματα. Αυτοί δεν έχουν δώσει τίποτα και ο κόσμος κάθεται και τους βλέπει. Αρκετά η κοροϊδία αυτή».
Ποιοι πιστεύετε, ότι πρέπει να φύγουν;
«Είπαμε, όλοι πρέπει να φύγουν. Φεύγει ο ένας και ξαναέρχεται πίσω. Οι ίδιοι φεύγουν και επιστρέφουν. Φεύγει ο Σαβέφσκι ξαναέρχεται, φεύγει ο Μανωλάς ξαναέρχεται, φεύγει ο Ζήκος ξαναέρχεται. Τί είναι αυτά τα πράγματα; Παρεΐτσα. Έχει γίνει παρεΐτσα η ΑΕΚ, το κατάλαβες; Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δεν υπάρχουν άλλα παιδιά; Που είναι ο Μαύρος; Υπάρχει ο Μπάγεβιτς και δεν αφήνει τον Μαύρο και τον Αρδίζογλου να έρθουν στην ΑΕΚ; Και ποιος είναι ο Μπάγεβιτς. Αυτός, ο Γιουγκοσλάβος μου έβαζε εμπόδια. Το '80 που ήταν παίκτης στην ΑΕΚ δεν με άφηνε να πάω να παίξω με την Εθνική Ελλάδας (με προπονητή τον Παπαποστόλου) στον αγώνα με τη Γιουγκοσλαβία. Με το ζόρι πήγα. Αυτός ο τύπος διοικεί την ΑΕΚ από το '80. Παίκτης ήταν και διοικούσε την ΑΕΚ. Τέσσερις μήνες ήμουν στον πάγκο, για να μην πάω να παίξω κόντρα στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας. Πήγα κατά λάθος και έπαιξα και ήμουν από τους καλύτερους. Είναι ακόμα στην ΑΕΚ. Δεν βαρέθηκε; Βάζει τον έναν, βάζει τον άλλον. Για να του φεύγουν οι ευθύνες από πάνω».
Συνεπώς, το πρόβλημα είναι το μοντέλο διοίκησης Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ;
«Το μοντέλο... Μπάγεβιτς, να σηκωθεί και να φύγει. Να έρθουν παιδιά που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ο Τσιάρτας, το παιδί που έδιωξαν, ο Δέλλας. Υπάρχουν και παλαιότεροι, όπως ο Μαύρος. Αυτοί έκαναν μεγάλη την ΑΕΚ, όχι οι άλλοι που την έριξαν στη Γ' Εθνική. Δεν είναι δυνατόν να τους έχεις απέξω τους μεγάλους παίκτες».
Και ο Μπάγεβιτς όμως ήταν μεγάλος παίκτης.
«Ε όχι και μεγάλος. Έχεις βιντεοκασέτες του Αρδίζογλου που τους πέρναγε δέκα-δέκα και έδινε την μπάλα στον Μπάγεβιτς; Αυτοί από εμάς έγιναν παίκτες. Πιο αργός και από τον θάνατο ήτανε. Με τους δημοσιογράφους έκανε όνομα».
Συμπερασματικά, τί χρειάζεται τώρα η ΑΕΚ;
«Θέλουμε καινούρια πράγματα. Να βλέπει ο κόσμος στην ΑΕΚ, σε διάφορα πόστα, άτομα που έχουν προσφέρει. Όχι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτή είναι η ΑΕΚ. Κοροϊδεύουν τον κόσμο, για να... κονομάνε κάποιοι εκεί μέσα. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα, άλλος που λέει τέτοια πράγματα. Εγώ είμαι με τον κόσμο της ΑΕΚ, με κανέναν άλλο».
Πώς σχολιάζετε την επιστροφή Χιμένεθ στην ΑΕΚ;
«Ποιον είχε αυτός κολλητό και επέστρεψε στην ΑΕΚ; Εύχομαι και αυτή η επιλογή να μην είναι αποτυχημένη. Να μην έχει τη λογική της... παρεΐτσας. Η ΑΕΚ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει αλλάξει 5 προπονητές. Ας δούμε και αυτή τους την απόφαση».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου