.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

από Πίσσα και πούπουλα

Να φύγετε κυρία μου. Το Μελισσανίδη περιμέναμε. Και τελικά επέστρεψε η…Αγγελική. 4 χρόνια τώρα, αρκετός χρόνος για να αποδειχθεί πως ήταν χαμένος και αυτός. Δώστε τις μετοχές στον «μεγιστάνα», που λαχταρούσε τόσα χρόνια να επιστρέψει και ένεκα μερικών νομικών κολλημάτων, ηνηγκάσθει να ζει «σκιωδώς». Να ζει σα το «Φάντασμα της Οπερας» στις κατακόμβες και να δίνει συμβουλές στο γηρασμένο πουλέν του,ετών 70 παρά τέταρτο και αυτό.

Ανέβηκε η ΑΕΚ από τα «τάρταρα» της Γ΄ κατηγορίας,αλλά ο Μελισσανίδης είναι ακόμα εκεί κάτω. Σαν την Περσεφόνη. Εχει ένα θέμα με το φως της μέρας αυτός. Που να το ξέραμε, που να το φανταζόμασταν, το κάζο,το ξεφτιλίκι αυτό. Να πρέπει να υποστεί την ντροπή του υποβιβασμού ,ωστε να ξεχρεώσει και εκμεταλευόμενη έναν νομο-εξάμβλώμα και αφού κουτσά-στραβά επανήλθε στα «σαλόνια» (sic) της σούπερ λίγδας, εν τούτοις να εμμένει στην νοοτροπία, στις αποφάσεις και στους σχεδιασμούς του ποδαριού. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μα τίποτα. Η μόνη διαφορά της ΑΕΚ του Δημητρέλου με την ΑΕΚ της Αρκάδη,είναι πως απλά η δεύτερη ΑΕΚ δεν  έχει υπέρογκα χρέη.  Γυναικείο νοικοκυριό στην ΑΕΚ. Μηδέν επένδυση,ζούμε με όσα και ότι βγάλουμε και κάθε μέρα όσπρια. Μαζεύουμε λεφτά για το μέλλον. Οταν η ΑΕΚ θα έχει πεθάνει,θα έχει συγκεντρώσει τα θαφτικά της. Δεν θα έχει ανάγκη κανένα πούστη.


Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Τι θα πει «η ομάδα θα ζει με τα έσοδά της»; Αυτό είναι σχετικό. Γιατί μπορεί τα έσοδα να τα κάνεις από «χ» σε «ψ»,αν σε ενδιαφέρει. Αλλο να ζεις με 3 χιλιάδες κόσμο κάθε Κυριακή και άλλο με 30 χιλιάδες. Αλλο 8 χιλιάδες διαρκείας και άλλο 20.  Αλλοι χορηγοί έρχονται βλέποντας 3 χιλιάδες στις κερκίδες και άλλοι με 30 χιλιάδες.

Αν θέτε φασολάδα κάθε μέρα,εντάξει. Φάτε την. Και γυρίστε  να μας κλάσετε τα αρχίδια.
Εμείς θα περιμένουμε τον Μελισσανίδη. Δεν είναι δυνατόν μια υπάλληλος να του βούτηξε τις μετοχές,εκμεταλευόμενη ένα νομικό κενό. Παριστάνει την Εβίτα Περόν,με τους κόπους άλλων. 20 χρόνια πάλευε να επιστρέψει ο φουκαράς και τελικά βρίσκεται  κάτω από τα φουστάνια της Αρκάδη. Αν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει  ένας να βοηθήσει ρε παιδιά,να αρθεί αυτό το τραγικό και εξευτελιστικό αδιέξοδο; Ενας δεν τον λυπάται; Ενας Κατρούγκαλος. Ενας Λοβέρδος. Ενας Συνταγματολόγος ρε παιδιά. Εν ανάγκη ένας Κούγιας.Ενας Δημητρακόπουλος  έστω. Να επισημανθεί το άδικο του νόμου. Να ακυρωθεί. Ωστε να μπορέσει στο φως πια,κανονικά και μετο νόμο να  πάρει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης,να ανέβει στον απάνω κόσμο. Και όχι να φιλιέται στα κρυφά μαζί της, λες και είναι η Δέσπω και ο Κίτσος κρυμένοι στα λαγκάδια.

Κάνε ένα θαύμα Παναγία μου. Εσύ που  προστάτευσες τον Σωκράτη. Εστρωσες τον δρόμο στον Πατέρα. Ευλόγησες τον μακαριτη πια Βγενόπουλο.  Εσύ που μακροημερεύεις τον Μαρινάκη. Μη σταυρώνεις του Μήτσου. Ελεος Παναγία μου. Φώτησε τους νομοθέτες μας και όπλισε με κουράγιο και υπομονή τον «μεγιστάνα» μας. Να περιμένει καρτερικά, ώς που να γίνει το θαύμα και να περάσουν οι μετοχές της ελευθερίας,από τα αδύναμα και πονηρά γυναικεία χέρια της Αγγέλως, εις αυτά τα στιβαρά του μεγάλου θαλασσοκράτορος, ο οποίος εξεγελάσθει μέρα μεσημέρι από την γυναικεία πονηριά και στερείται των τίτλων ιδιοκτησίας του μαγαζιού του. Και καλά ο ίδιος. Δεν πρόσεξε. Ο άλλος ο στενός φίλος ο Ντούσαν δεν είπε μια κουβέντα όταν γινοταν το κακό; Τι να πείς…

Λευτεριά στον Μελισσανίδη.  Κάτω η Αγγελική. Σήμερα κι όλας οι μετοχές στα χέρια του φυσικού ηγέτου μας. Να αρθούν οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί,ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκτόξευση της Βυζαντινογέννητης. Ολα είναι έτοιμα. Μακέτες, ψευδοεταιρείες, μασκότ, βιβλία 80χρονα, βαμένο πούλμαν,βαμένα γραφεία. Ολα μαύρα. Οπως ταιριάζουν. Ολα είναι έτοιμα και περιμένουν τον μεσσία που τον ξεγέλασε μια γυνάικα και του έφαγε το πλειοψηφικό πακέτο,ένεκα πονηρίας.Και ο φουκαράς ου Μήτσους βολοδέρνει απ’έξω,έχοντας λυσσάξει να επενδύσει.  Ποτάνα κενωνία.

πηγή: dailytripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου