.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Δουλειά στο μακροχρόνια άνεργο Μανόλο Χιμένεθ δίνει ο Δ. Μελισσανίδης

Όπως ήταν αναμενόμενο αντί του εγνωσμένης αξίας προπονητή, του μεγάλου ονόματος κλπ, έρχεται στην ΑΕΚ ο πρώην της Μανόλο Χιμένεθ. Ο οποίος τελευταία φορά δούλεψε σα προπονητής στις 30-6-14. Έκτοτε δε θέλησε καμιά ομάδα να το προσλάβει! 

Η τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η Al Rayyan Sports Club του Κατάρ, η οποία τον απόλυσε μετά από 7,5 μήνες δουλειάς!!!


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το naftemporiki.gr:

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Στο Μανόλο Χιμένεθ κατέληξε η ΑΕΚ και ο Ισπανός προπονητής αναμένεται την Πέμπτη (19/01) στην Αθήνα για να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μοράις.


Η συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή είναι οριστική, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης έκριναν ότι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μία «δοκιμασμένη λύση» και ο Χιμένεθ γνωρίζει «πρόσωπα και καταστάσεις» στο ποδοσφαιρικό τμήμα από το προηγούμενο περασμά του από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η σκέψη να προσληφθεί ένας προπονητής που θα του δοθεί πίστωση χρόνου έπεσε στο τραπέζι πολύ έντονα. Υπήρξε η άποψη να υπογράψει για 2.5 χρόνια, αλλά μπροστά σε αυτό το ρίσκο ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να φέρει έναν προπονητή που δεν θα χρειαστεί να μάθει πρώτα την ομάδα, αλλά να την γνωρίζει και να προχωρήσει μαζί του τουλάχιστον έως τη λήξη της περιόδου κι από κει και πέρα να υπάρξουν νέες συζητήσεις.

Ο Χιμένεθ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη, για τις τελικές συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ και εάν δεν προκύψει κάτι το σοβαρό να υπογράψει έως της λήξη του πρωταθλήματος με την προοπτική να υπάρξει η μονοετής ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών εφόσον μείνουν ικανοποιημένες από το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα φέρει μαζί του δύο συνεργάτες, έναν βοηθό προπονητή και έναν γυμναστή, χωρίς αυτό να αλλάζει την απόφαση που είχε πάρει η ομάδα το τελευταίο διάστημα να προχωρήσει στην πρόσληψη και ενός μόνιμου γυμναστή της ομάδας, ως αντικαταστάτη του Παναγιώτη Βούλγαρη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εργάστηκε στην Ένωση από τον Οκτώβριο του 2010 και αποχώρησε μετά από έεναν χρόνο. Σε σύνολο 50 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις είχε 25 νίκες, 8 ισοπαλίες και 17 ήττες. Στο πρωτάθλημα κάθισε στον πάγκο σε 35 ματς (18-5-12), στο κύπελλο επτά (5-1-1) και οκτώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (2-2-4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου