.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Μελισσανίδης στην Original 21: Δεν μπορώ να κοιμηθώ 3 βράδια – Οποιος πρέπει να φύγει, θα φύγει


ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ORIGINAL 21

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ τρία βράδια. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε. Δεν ήταν εικόνα αυτή. Η ομάδα ήταν τσίρκο Μεντράνο. Να ξέρετε, πως αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Οποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, όπως και να λέγεται, δεν πρόκειται να μένει στην ομάδα», ήταν το μήνυμα του.
«Αν εσείς είστε στεναχωρημένοι μία φορά, εγώ είμαι δέκα. Με πίκραναν πολύ όσα έγιναν. Είμαι ο πιο δυστυχισμένος από όσα έγιναν. Θα κάνω ότι χρειάζεται για να πάρουμε...». 

 


Η ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό ήχησε πολύ άσχημα στα αυτιά των ανθρώπων της ΑΕΚ.
Ο κόσμος αντιδρά έντονα, φτάσαμε στο περιστατικό έντασης στο ξενοδοχείο και το «χοντρό» επεισόδιο με τον Αραβίδη, με την ομάδα να μπαίνει σε ένα κλίμα εσωστρέφειας μετά το Καραϊσκάκη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε οπαδούς της ΑΕΚ σε συνάντηση. Τα μέλη της Original 21 ζήτησαν εξηγήσεις από τον διοικητικό ηγέτη της Ενωσης μετά την «βαριά» ήττα και μίλησαν για συγκεκριμένα θέματα.

Ο Μελισσανίδης δεν έκρυψε πως είναι «σκασμένος» από την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τρία βράδια. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε. Δεν ήταν εικόνα αυτή. Η ομάδα ήταν τσίρκο Μεντράνο. Να ξέρετε, πως αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Οποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, όπως και να λέγεται, δεν πρόκειται να μένει στην ομάδα», ήταν το μήνυμα του.

Τα ερωτήματα ήταν συνεχόμενα και έφτασε και η κουβέντα στον Τραϊανό Δέλλα. «Ο Δέλλας είναι στοίχημα για εμένα και την ΑΕΚ. Είναι καλό παιδί και θέλω να βγάλουμε έναν προπονητή δικό μας. Αλλά περιμένω να βλέπω την ομάδα όπως πρέπει. Εχει κάποιες εμμονές με το ρόστερ, με την ομάδα που ανέβηκε τις κατηγορίες. Αλλά η ΑΕΚ έχει απαιτήσεις» απάντησε ο «Τίγρης».

Το κεφάλαιο μεταγραφών δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της συζήτησης «Για ποιες μεταγραφές με ρωτάτε; Δέκα κάναμε το καλοκαίρι και δεν παίζει κανείς. Εχετε δει κανέναν; Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Αρθο είναι παικτάρα και θα το δείτε. Οποιον μου ζήτησαν τον έφερα», είπε ο Μελισσανίδης που τοποθετήθηκε και για το ζήτημα της απόκτησης σέντερ φορ που συζητείται έντονα: «Ημασταν κοντά σε συμφωνία με τον Ιμπίσεβιτς και τον Λάφερτι, αλλά μου είπαν πως δεν ταίριαζαν με αυτό που θέλαμε να παίξουμε, δεν έκαναν μαν του μαν». Και κατέληξε για το μέλλον: «Θα γίνει ό,τι πρέπει τον Γενάρη. Εγώ στην ομάδα δεν θέλω να ανακατεύομαι. Ο,τι μου πουν θα γίνει».

Πλέον, δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις και αλλαγές στην ΑΕΚ…

Τι είπε για Μαρινάκη και για γήπεδο

Η κουβέντα του Μελισσανίδη πάντως συνεχίστηκε και στο κομμάτι της ΠΑΕ, του γηπέδου και στον Μαρινάκη. «Αν εσείς είστε στεναχωρημένοι μία φορά, εγώ είμαι δέκα. Με πίκραναν πολύ όσα έγιναν. Είμαι ο πιο δυστυχισμένος από όσα έγιναν. Θα κάνω ότι χρειάζεται για να πάρουμε αγωνιστική εκδίκηση», είπε ο Μελισσανίδης που τόνισε πως περιμένει με εμπιστοσύνη τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τις δικαστικές περιπέτειες του Μαρινάκη.

Στον Μελισσανίδη τέθηκε το ζήτημα των «επενδύσεων» και των χρημάτων που πέφτουν στην ομάδα. «Θυμάται κανείς σε ποια κατάσταση ήταν η ΑΕΚ; Θυμάται πως είχε διαλυθεί η ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα; Καταφέραμε να φτιάξουμε μια υγιή εταιρεία, που θα είναι πρότυπο για όλους. Δεν θα εξαρτάται από κανέναν. Σας το λέω και τώρα. Εάν βρείτε κάποιον που θα βάλει ένα ευρώ περισσότερα από όσα μπορώ να διαθέσω, ας έρθει να πάρει αύριο την ΑΕΚ».

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μελισσανίδης και για το θέμα του γηπέδου. «Μετά τις επαφές που είχαμε την περασμένη εβδομάδα, το πράγμα άρχισε να παίρνει τον δρόμο του. Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Δεν ζητάμε τίποτε τρελό. Να χτίσουμε το σπίτι μας, εκεί που ήταν το γήπεδο μας. Θα πάμε καλά. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι απ’ όλα».


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου