.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Αλέξης κι ο Πάνος φεύγουν, ο Γιάν(ν)ης κι η Ζωή έρχονται...

 
«Τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν». 
Αντισθένης
_________________________________________________
 
Τα αδίστακτα δουλικά του αμερικανικού και του γερμανικού άξονα, ήτοι ο Αλέξης κι ο Πάνος, οσονούπω αποδημούν...
 
Η αναλώσιμη πολιτική σαβούρα (Θεοδωράκηδες, Λεβέντηδες κλπ), ήτοι οι εφεδρικές βακτηρίες του κατοχικού καθεστώτος, αρχίζει να φυλλορροεί. 
 
Η περίπτωση Σώρρα, που είχαν αρχίσει να προωθούν (αλά Λεβέντη) τα σαβουροκάναλα των υποδίκων κακοποιών, «κάηκε» απροσδόκητα μετά τις αποκαλύψεις εκ των έσω της των...Ελλήνων Συνελεύσεως. 
 
Ο Κούλης μοιάζει περισσότερο με το πολύ φρέσκο γάλα, που έχει πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης, παρά αποτελεί σταθερή λύση για τους κατακτητές της πατρίδας. 
 
Μην ανησυχείτε όμως... Τα έξωθεν κι έσωθεν αφεντικά, προνοώντας για την επόμενη μέρα στο πολιτικό σκηνικό, έχουν έτοιμο το καινούργιο...ελατήριο (ΣΥΡΙΖΑ Νο 2), το οποίο (ελπίζουν ότι) θ’απορροφήσει τους επερχόμενους κοινωνικοπολιτικούς κραδασμούς, από τις κλιμακούμενες συνέπειες της κατοχής και της εκποίησης της χώρας, εκ της παγκοσμιοποιημένης τραπεζικής (κι όχι μόνο) μαφίας.
 
Ποιοι νέοι «σωτήρες», ετοιμάζονται να εισέλθουν «επί πώλου όνου» στα μνημονιακά Ιεροσόλυμα
 
Ο ένας είναι ο –κατά δήλωσή του-φίλος του Μάριο (σ.σ. Ντράγκι), Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης, ο οποίος δηλώνει  πρωτίστως Ευρωπαίος και μετά Έλληνας. Γι αυτό τελευταία έχει πάρει σβάρνα τα παγκόσμια επικοινωνιακά και επιτελικά σοκάκια των δανειστών, πουλώντας φούμαρα και λέγοντας αντιεπιστημονικές-αντιοικονομικές βλακείες, στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στη συμπλεγματική αμετροέπεια και το life style κι όχι στην πολιτική, ή επιστημονική  διάσταση των ζητημάτων.
 Η άλλη είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επίτηδες δε διευκρινίζει, αν όλα όσα διακηρύττει, θα πραγματοποιηθούν εντός ΕΕ και ευρώ, ή όχι, όπως ακριβώς έκανε κι ο Τσίπρας. Ουδεμία σοβαρή πολιτική πρόταση, ουδέν σοβαρό ιδεολογικοπολιτικό στίγμα, ουδεμία επεξεργασμένη στρατηγική για την απελευθέρωση της χώρας και την αναχαίτιση της γενοκτονίας, που προκαλούν και κατευθύνουν οι κατακτητές-δανειστές. Μόνο «άρτζι μπούρτζι και λουλάς», επικοινωνιακά τερτίπια και προώθηση από τα ΜΜΕ
 
Ενισχυτική της εν λόγω εκτίμησης του γράφοντος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι η στάση της σχετικά με τις ανόητες και πρόστυχες «καταγγελίες» της κατά της Δ. Κουτσούμπα και των δημοσιογράφων του Unfollow, την οποία πολύ εύστοχα καταγράφει και σχολιάζει  ο σύντροφος Γ.Γ στη σχετική ανάρτησή του. Η  προϊούσα συμπεριφορά της Κωνσταντοπούλου, αποκαλύπτει το στίγμα και τις προθέσεις, βάσει των οποίων θα πολιτευτεί και θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στο καθεστώς κατοχής.
 
Αν ο λαός δεν επιτρέψει στον Κούλη να περάσει το 4ο μνημόνιο, τότε θα προσπαθήσουν να το περάσουν ο Γιάν(ν)ης κι η Ζωή. 
 
Αν ο λαός επιτρέψει στον Κούλη να περάσει το 4ο μνημόνιο, τότε ο Γιάν(ν)ης κι η Ζωή θα προσπαθήσουν να περάσουν το 5ο .

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!
 
askordoulakos
πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου