.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Γι' αυτό δεν πήρε Μίτσελ ο Μελισσανίδης - Απίστευτη ατάκα του Ισπανού για Ολυμπιακό "ξέρανε" τον Τίγρη!

Κι όμως, η επαφή της ΑΕΚ με τον πρώην «ερυθρόλευκο» προπονητή έγινε! Πότε και γιατί δεν προχώρησε το deal; Τι απίθανο ζήτησε ο κόουτς από τον ηγέτη της Ένωσης; Ε, δεν υπάρχει...

Με τον Ζοσέ Μοράις να μην περνά και τις καλύτερες ημέρες του στον πάγκο της ΑΕΚ, το ενδεχόμενο αντικατάστασής του δείχνει πιο πιθανό από ποτέ και, όπως είναι λογικό, στα ρεπορτάζ της ομάδας κάνουν παρέλαση τα ονόματα υποψηφίων προπονητών.

Τελευταία, λοιπόν, ακούστηκε μέχρι και το όνομα του Μίτσελ. Ο Ισπανός είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2013-2015, ενώ είχε γραφτεί εκ νέου για την Ένωση ως πιθανός αντικαταστάτης του Γκουστάβο Πογέτ τον Μάιο του 2016.


Η ΠΑΕ, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη φήμη, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τον 58χρονο τεχνικό. To γεγονός, όμως, ότι ο Δικέφαλος έκλεισε το θέμα Μίτσελ προτού καν αυτό ανοίξει έχει ως αιτία το χοντρό παρασκήνιο της υπόθεσης του περασμένου Μαΐου.
Τότε, η ΑΕΚ είχε όντως κάνει επαφή με τον Ισπανό, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Μαρσέιγ. Ο Μίτσελ δεν ήταν αρνητικός στο να αναλάβει την Ένωση, παρά το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, αλλά παράλληλα δεν είχε και καμία πρόθεση να κάνει ...εκπτώσεις ούτε στο κασέ του ούτε στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο 58χρονος ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας συμβόλαιο που ξεπερνούσε το 1.5 εκατομμύριο ετησίως, ενώ απαίτησε μπάτζετ 20 εκατομμυρίων(!), αφού θεωρούσε ότι μόνο έτσι θα μπορούσε η ΑΕΚ να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό και να αμφισβητήσει την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι απαιτήσεις του Μίτσελ δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθούν από τη διοίκηση με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην προχωρήσει. Παράλληλα, η έκβασή της έκλεισε και οποιαδήποτε προοπτική συνεργασίας στο μέλλον, καθώς η οικονομική δυνατότητα της ΑΕΚ δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς να συμβαδίσει με τα "θέλω" του Ισπανού.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου