.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

“Κέντρο βαρύτητας της χώρας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων”!

Δεν είναι απόσπασμα ομιλίας του Γεωργίου Παπαδόπουλου.
 
Δεν είναι μια ακόμη τρέλα του Πατακού.
 
Δεν αποτελεί τοποθέτηση του παράφρονα φασίστα στρατιωτικού Ιωαννίδη.
 
Δεν είναι ένας ακόμη παροξυσμός του ΝΑΖΙ Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.
 
Δεν αποτελεί ατάκα από λόγο του Καμμένου που έγραψε ο χουντικός Γεωργαλάς.
 
Είναι η παρέμβαση του Υπουργού Άμυνας, της πρώτης φοράς κυβέρνησης αριστεράς-ακροδεξιάς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:

“Το ανθρώπινο δυναμικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων αποτελεί το κέντρο βαρύτητας της Πατρίδας μας..., είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Σχολή Εθνικής Άμυνας,έχοντας δίπλα του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
 
Είναι η κυνική ομολογία του Πάνου Καμμένου που συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου, η οποία έδιωξε 450.000 μορφωμένους νέους στη μετανάστευση, αφήνει άνεργους 1,5 εκατομμύριο εργαζόμενους και θεωρεί κίνητρο να δουλεύεις τσάμπα στον Στρατό για να σου δώσουν πιστοποιητικό οικοδόμου-υδραυλικού-οδηγού από τη ΜΟΜΑ!
 
Υπάρχει ακόμη κανείς που να αναρωτιέται τι σημαίνει και σε τι στοχεύει η οργανωμένη επιχείριση στρατιωτικοποίησης της κοινωνίας μας.
 
Βεβαίως, τα μεγάλα αυτά εθνικιστικά και μιλιταριστικά λόγια ήρθαν να καλύψουν τις ανησυχίες και τους φόβους για νέες δραματικές απώλειες σε μισθούς-επιδόματα-συντάξεις, του κέντρου βαρύτητας της Πατρίδας μας.. όπως αρέσκεται να προπαγανδίζει ο ηγέτης του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ.
 
Βλέπεις, τα Μνημόνια και η κτηνώδη αντεργατική πολιτική πάει χέρι χέρι με τον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό, συγκατοικεί στο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 
πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου