.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Το πλούσιο παρασκήνιο της συνεργασίας ΑΕΚ-Μπαρμπαλιά

Συντάκτης: Κίτρινα Γυαλιά

Ποιος πρώην μεγαλο-παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε το κονέ και γιατί «καιγόταν» ο Μελισσανίδης.

Η άφιξη του Δημήτρη Μπαρμπαλιά στα Σπάτα συνοδεύεται από πλούσιο παρασκήνιο και η στήλη έμαθε άκρως ενδιαφέροντα πράγματα. Τα πάντα ξεκίνησαν από την ανάγκη του Δημήτρη Μελισσανίδη να τοποθετήσει στο επιτελείο του σκάουτινγκ και των μεταγραφών ένα πρόσωπο που θα εμπιστεύεται απολύτως και ταυτόχρονα θα μπορεί να είναι σε απευθείας ανοικτή γραμμή μαζί του. Δηλαδή, να μιλάει την ίδια γλώσσα.

Ούτε με τον Μαϊστόροβιτς μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε με τον Ντε Μπαρτόλο. Εκ των πραγμάτων λοιπόν η επικοινωνία γινόταν μετ’ εμποδίων.

Ο Μπαρμπαλιάς όμως πλέον, δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Η στήλη μαθαίνει πως το κονέ στον Μελισσανίδη με τον Έλληνα σκάουτερ το έκανε ο Αχιλλέας Μπέος (τον ήξερε από τον Πανιώνιο). Με τις δικές του ευλογίες «ψήθηκε» ο «Τίγρης» να του δώσει πόστο.


Και τι πόστο; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τον προορίζει για έναν από τους άμεσους συνεργάτες του στην ΠΑΕ. Είναι χαρακτηριστικό πως κυκλοφόρησε φήμη ότι δεν αποκλείεται το γραφείο του Μπαρμπαλιά τον πρώτο καιρό, να είναι στην Aegean και όχι στην ΠΑΕ!

Επιπλέον: Δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες αναφέρονται στον ενθουσιασμό του Μαϊστόροβιτς μετά από τις δύο συναντήσεις του με τον Μπαρμπαλιά προτού αναλάβει ο τελευταίος στην ΑΕΚ. Εμείς όμως σας γράφουμε να κρατάτε μια πισινή. Διότι ο Έλληνας σκάουτερ, αντιμετωπίζεται με φοβία από τον Σουηδό τεχνικό διευθυντή, αλλά και τον άμεσο συνεργάτη του, τον Αρχισκάουτερ του «Δικεφάλου», Ντε Μπαρτόλο.

Η επιλογή Μελισσανίδη για τον Μπαρμπαλιά βέβαια, δεν σημαίνει πως έχει παράπονα από τους δύο τελευταίους. Ή ότι προβληματίζεται για κάτι συγκεκριμένο. Απλά θέλει τον δικό του άνθρωπο στα... πόδια τους. Ένα στέλεχος με τον οποίον να μιλάει απευθείας και ανά πάσα στιγμή. Να σηκώνει το τηλέφωνό του και να πιάνει κουβέντα.

Αυτό θα προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μπαρμπαλιάς, πέραν από τις γνώσεις του και τα κονέ του. Για τα οποία πάντως στον Ολυμπιακό εδώ και μήνες, δεν ενδιαφέρονταν. Όπως λένε στο λιμάνι «ότι είχε να προσφέρει το πρόσφερε, δεν μπορούσε να βοηθήσει άλλο την ομάδα».

Η «Ένωση» παρ’ όλα αυτά, ευελπιστεί πως θα κερδίσει πράγματα από τον Μπαρμπαλιά. Και ο Μελισσανίδης δεν βλέπει την ώρα της δικαίωσης...

πηγή: onsports.gr

1 σχόλιο: