.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Η Κομμουνιστική Τάση για τη συγκέντρωση της 15-5-17 στη Νέα Φιλαδέλφεια



Για τη χθεσινή συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια

H χθεσινή συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ένα πρώτο (αλλά πολύ αργοπορημένο) βήμα για να σπάσει το κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη, μέσα από μια απόπειρα μαζικής κινητοποίησης.

Η Δημοτική Αρχή, που με ανυποχώρητη στάση ηγείται όλο αυτό το διάστημα στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κατοίκων από τα κερδοσκοπικά σχέδια μιας ανώνυμης εταιρείας που καπηλεύεται το όνομα της ΑΕΚ, όχι μόνο θα έπρεπε να έχει διοργανώσει νωρίτερα τέτοιες συγκεντρώσεις, αλλά όφειλε να δώσει και έναν διαφορετικό χαρακτήρα.


Η διατήρηση στενών δεσμών με τον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ που επισφραγίστηκε από την παρουσία στη χθεσινή συγκέντρωση ηγετικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και πάνω απ' όλα, η απροθυμία να δωθεί στη συγκέντρωση ένας σαφής αντι-κυβερνητικός χαρακτήρας, αλλά και να συνδεθεί αυτή με την αυριανή γενική απεργία και τις διεκδικήσεις της, είναι στοιχεία που δυστυχώς, απογοητεύουν τους προοδευτικούς εργαζόμενους και νέους της πόλης.

Για περισσότερα σχετικά με τη θέση μας για το μέλλον του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια παραπέμπουμε στην ανακοίνωση που δημοσιοποιήσαμε τις προηγούμενες μέρες και μοιράσαμε στη χτεσινή συγκέντρωση. 

Κομμουνιστική Τάση - Τομέας Νέας Φιλαδέλφειας 

16/5/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου