.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Π.Α.Ε. & «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ (ΟΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ)

Στα πλαίσια της πλήρους και αντικειμενικής ενημέρωσης που δικαιούται ο «κόσμος της Α.Ε.Κ.» οι «πουθενάδες» σήμερα φέρνουν στο φώς τα κείμενα των δύο πρόσθετων παρεμβάσεων των Π.Α.Ε. & «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» στην δίκη που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (Πέμπτη 24 Νοέμβρη) στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται και αυτή η εκδίκαση οδηγείται σ’ αναβολή (εκτός αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή) εξαιτίας της απεργίας που έχει προκηρυχτεί από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκείνη την ημέρα και αφορά και το προσωπικό των δικαστηρίων (π.χ. γραμματείς). 

Αν και η ίδια η δημοσίευση δεν φέρνει στο φώς τίποτα καινούριο εκτός από ένα χοντροκομμένο (ακόμα και για τους Κατσαδήμα-Αλεξίου) ψέμα, ωστόσο η κατάθεση των δύο πρόσθετων παρεμβάσεων λύνει μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί εδώ και ένα μήνα. Η παρεξήγηση έγκειται στο ποιος ευθύνεται που η αγωγή δεν εκδικάστηκε στις 13 Οκτώβρη.

Είναι προφανές πως Ερασιτεχνική-Π.Α.Ε.-«Δικέφαλος» είναι ένα και το αυτό, τουλάχιστον όσον αφορά το γηπεδικό. Συνεπώς δεν υπήρχε περίπτωση να εκδικαστεί η αγωγή Αργυρόπουλου χωρίς Π.Α.Ε. & «Δικέφαλος» ν’ ασκήσουν πρόσθετες παρεμβάσεις. Το γεγονός ότι τελικά τις άσκησαν στις 20 Οκτώβρη και όχι τουλάχιστον ένα μήνα πρίν την συζήτηση, άρα στις αρχές του Σεπτέμβρη, δείχνει ότι γνώριζαν έγκαιρα πως η δίκη πήγαινε για αναβολή εξαιτίας λάθους της Γραμματείας. Αν η δίκη της 13ης Οκτώβρη είχε αναβληθεί με υπαιτιότητα του ενάγοντα τότε οι Π.Α.Ε. και η «Δικέφαλος» μη μπορώντας να το γνωρίζουν εκ των προτέρων θα είχαν ήδη ασκήσει τις πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ της Ερασιτεχνικής. Εκτός αν υποθέσουμε ότι δεν θα τις ασκούσαν καθόλου, κάτι που όμως αποκλείεται αν δούμε πως έχουν κινηθεί από το Καλοκαίρι του 2013 ως σήμερα.

Τώρα που ξεκαθαρίστηκε οριστικά το ζήτημα μπορούμε να προχωρήσουμε στα όσα σημαντικά προκύπτουν από τις δύο σχεδόν πανομοιότυπες πρόσθετες παρεμβάσεις που κατατέθηκαν στις 20 Οκτώβρη 2016 (μια εβδομάδα μετά την αναβληθείσα τελικώς δίκη). Σύμφωνα με τα δύο κείμενα προκύπτει ότι:
  • Και τις δύο πρόσθετες παρεμβάσεις υπογράφει ο Κατσαδήμας, ο οποίος και φέρει την ευθύνη για ότι αυτές συμπεριλαμβάνουν. Ακόμη περισσότερο μιας και ο ίδιος ήταν μέλος του Δ.Σ. την περίοδο εκείνη.
  • Και τις δύο τις καταθέτει στην Γραμματεία του Πρωτοδικείου ο Αλεξίου, ο οποίος υπογράφει και την σχετική παραγγελία στον Δικαστικό Επιμελητή να τις επιδώσει. Προφανώς μοίρασαν τις δουλειές γιατί καθώς φαίνεται δεν είχε κάτι σημαντικότερο εκείνη την ημέρα να κάνει σε σχέση με τον Κατσαδήμα. Μπορεί, όμως, να πήγαινε έτσι κι αλλιώς στην Ευελπίδων οπότε...
  • Και στα δύο κείμενα -εκτός απ’ όσες γενικότητες αναφέρονται- υπάρχει το ίδιο ψέμα, το οποίο είναι τόσο χοντροκομμένο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα περιλαμβάνεται στις προτάσεις που θα καταθέσουν μετά την εκδίκαση της υπόθεσης. Το ψέμα συνίσταται στο πότε (και αν) εγκρίθηκε το παραχωρητήριο (οι όροι του) στην «Δικέφαλος» από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής.
Ο Κατσαδήμας δεν ντρέπεται ψευδώς ν’ αναφέρει στις πρόσθετες παρεμβάσεις που υπογράφει, ότι το παραχωρητήριο -το οποίο ζητείται με την αγωγή ν’ ακυρωθεί- είχε τάχα εγκριθεί ομόφωνα από το Δ.Σ. το 2013! Τόσο απλά! Πετά μια χρονολογία και καθάρισε. Ούτε αναφορά Πρακτικού Δ.Σ. συγκεκριμένης συνεδρίασης ούτε τίποτα. 

Αν θα θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, τότε η ομόφωνη έγκριση του παραχωρητηρίου (κατά Κατσαδήμα) τοποθετείται στο διάστημα Ιούνη-Δεκέμβρη 2013. Έλα όμως που τίποτα τέτοιο δεν έγινε, γιατί πολύ απλά αν είχε εγκριθεί τότε το παραχωρητήριο τα «γιουσουφάκια» θα είχαν στήσει πολυήμερο «πάρτι» στα μέσα που καθένας τους δουλεύει. 

Το μόνο που έγινε το 2013 ήταν ότι το Δ.Σ. σύστησε μια 3μελή επιτροπή η οποία και θα ενέκρινε τους όρους παραχώρησης. Η επιτροπή όμως αυτή ποτέ δεν ολοκλήρωσε το έργο της, κυρίως επειδή ο Κοτσάτος δεν υπέγραφε τους όρους που περιείχε η σύμβαση γιατί αν υπέγραφε θεωρούσε ότι θα πρόδιδε τα συμφέροντα της «Μάνας Α.Ε.Κ.»

Εκτός αν ο Κατσαδήμας κάνει λόγο για ένα άνευ αξίας χαρτί με την ονομασία: «Σύμβαση για την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού Αγία Σοφία Νέα Φιλαδέλφεια» το οποίο φέρει ημερομηνία υπογραφής την 18η Νοέμβρη 2013 (σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια δηλαδή). Το χαρτί αυτό υπογράφτηκε μόνο και μόνο για να έχουν κάτι πρόχειρο να επιδεικνύουν εδώ και εκεί στις συναντήσεις που έκαναν. Συμπεριλήφθηκε επίσης και στο Ενημερωτικό Δελτίο της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» (βλέπε εδώ). 

Ότι το χαρτί αυτό δεν έχει καμία αξία δεν το λέμε εμείς. Το παραδέχονται οι ίδιοι. Συγκεκριμένα στην 93η σελίδα του Ενημερωτικού Δελτίου ο διενεργήσας τον Νομικό Έλεγχο των εγγράφων που περιλαμβάνονται σ’ αυτό σημειώνει τα εξής:

«Η Σύμβαση έχει χαρακτήρα συμφωνητικού προθέσεων στα περισσότερα σημεία της συμφωνίας. Εξάλλου, η οριστική συμφωνία παραχώρησης και η παράδοση της έκτασης όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το έργο (κατασκευή γηπέδου) τελεί υπό την αίρεση της λήψης σύμφωνης απόφασης από τη Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Κ., καθώς και από τη λήψη της απαραίτητης για την κατασκευή οικοδομικής αδείας.»
  
Επιπλέον στην Σύμβαση παραχώρησης με ημερομηνία 3 Φλεβάρη 2015 (την ίδια ημέρα με την Γ.Σ. που την «ενέκρινε» χωρίς να λάβει γνώση των όρων της) την οποία δημοσίευσαν οι «εξεγερμένοι» (βλέπε εδώ). Το μόνο που αναφέρεται στην εν λόγω Σύμβαση είναι ότι το Σωματείο: 

«…νόμιμα εκπροσωπείται… δυνάμει του καταστατικού και σύμφωνα με την από 29 Μαΐου 2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου»

Πουθενά δεν αναφέρεται στην Σύμβαση ομόφωνη έγκριση των όρων της από το Δ.Σ. που να χρονολογείται κιόλας το 2013.

Βέβαια αναφέρεται απόφαση Δ.Σ. την διπλά αποφράδα μέρα της 29ης Μάη 2014, όταν εκτός της επετείου Άλωσης της Πόλης είχαμε την «περίεργη» έξωση από τα γραφεία στην Ν. Φιλαδέλφεια και την καθαίρεση του Κοτσάτου από την θέση του Προέδρου του Σωματείου. Κάποιος -καλοπροαίρετα- θα μπορούσε να σκεφτεί ότι την ίδια μέρα το Δ.Σ. έλαβε την απόφαση που αναφέρεται στην Σύμβαση. Ωστόσο συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη συνεδρίαση μας βεβαίωσαν ότι όχι μόνο δεν ήταν κάποιο σχετικό με το γήπεδο θέμα στην Ημερήσια Διάταξη, αλλά ούτε καν τέθηκε για συζήτηση. Επιπρόσθετα το Πρακτικό της συγκεκριμένης συνεδρίασης δεν έχει υπογραφεί απ’ όλους τους μετέχοντες στη συνεδρίαση (ειδικά μ’ όσους έχουμε μιλήσει). Συνεπώς το εκ των υστέρων γραμμένο Πρακτικό θα μπορούσε να λάβει όποια μορφή επιθυμεί ο συντάκτης του. 

Για κλείσιμο σας παραθέτουμε τις δύο πρόσθετες παρεμβάσεις:



δίνοντας σας παράλληλα και την υπόσχεση πως από Δευτέρα θ’ αποκαλύψουμε τα ηλίθια τερτίπια που κάποιοι μηχανεύονται μπας και καταφέρουν ν’ απορριφθεί η αγωγή. Το κακό με τα τερτίπια αυτά είναι ότι θα στενοχωρήσουν αυτούς που αγαπούν το Σωματείο, αλλά γι’ αυτό δεν φταίνε όσοι τ’ αποκαλύπτουν αλλά αυτοί που τα μηχανεύονται.

Υ.Γ. Η ώρα που κάποιοι θ' απολογηθούν για τις πράξεις τους και θα πληρώσουν το τίμημα γι' αυτές πλησιάζει. Το κακό γι' αυτούς είναι πως συνεχίζουν να κάνουν μεγάλες λαλακίες που επιβαρύνουν συνεχώς τη θέση τους...

18 Νοέμβρη 2016παρατηρητήριο.

πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου