.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος μελών της δημοτικής αρχής έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκαν μέλη της δημοτικής αρχής στον χώρο των δικαστηρίων από ομάδα τραμπούκων. Η επίθεση έλαβε χώρα κατά τη στιγμή της αποχώρησής τους μετά από την νέα αναβολή της δίκης για τα γεγονότα της επίθεσης από την ίδια ομάδα τραμπούκων στο τέλος της γιορτής των Θεοφανίων τον Γενάρη του 2015.

Είναι φανερό πως η επανεμφάνισή τους και η απρόκλητη επίθεσή συμβαίνουν την στιγμή που το φαραωνικό σχέδιο Μελισσανίδη για ένα  γήπεδο που θα εξυπηρετεί τα ιδιωτικά του επιχειρηματικά συμφέροντα έχει βαλτώσει. Παρά τις ακούραστες προσπάθειες της Περιφέρειας Αττικής και της Ρένας Δούρου, το σχέδιο Μελισσανίδη δεν περπατάει καθώς εκτός από τα 20 εκατομμύρια από ζεστό δημόσιο χρήμα που βάζει η Περιφέρεια, το «μεγάλο αφεντικό» δεν μπορεί να βρει άλλη χρηματοδότηση. 


Επιπλέον τα εγγενή προβλήματα του ίδιου του σχεδίου δεν μπορούν –παρά την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να ξεπεραστούν ακόμα. Χρειάζεται λοιπόν να υπάρξει μια νέα εστία έντασης που θα επιχειρήσει να αποσπάσει την προσοχή των φιλάθλων της ΑΕΚ από τα πραγματικά προβλήματα.  

Η δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας και φόβου απέναντι σε όποιον δεν συμφωνεί με τα σχέδια του μεγαλοεπιχειρηματία, η καλλιέργεια του μίσους και η στοχοποίηση όσων επιμένουν να αγωνίζονται  για την υπεράσπιση της πόλης και του άλσους από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν θα περάσουν. Η τεράστια πλειοψηφία των φιλάθλων της ΑΕΚ, όλων των κατοίκων της πόλης μας, έχει πλέον καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται και δεν τσιμπάει. 

Η απροθυμία της δημοτικής αρχής να συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο στην ανάπτυξη κινήματος λειτουργεί τελικά εις βάρος της και εις βάρος της πόλης και των κατοίκων της. Η επίθεση των τραμπούκων και το σχέδιο άλωσης της πόλης μπορεί να σταματήσει μόνο με την μαζική λαϊκή κινητοποίηση και πάλη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε σε αυτή την κατεύθυνση.


Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Ιωνίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Μεταμόρφωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου