.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΑΕΚ: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

Κοροιδεύουν στην ΑΕΚ. Κανέναν νέο ποδοσφαιριστή δεν έβγαλε η ομάδα στην τριετία αυτή που διοικεί ο Μελισσανίδης. Ακόμη κι αυτός ο Γαλανόπουλος δεν έχει βγει ακόμη. Ο Τσέλιος θυμίζει περίπτωση Γροντή τίποτα το σπουδαίο. Ο Γιαννούτσος, ο Παπαδόπουλος τι περισσότερο έχει από τον Ντούνη που τον έστειλαν στην Καλλιθέα. Ακόμη έναν επαγγελματία έχουν τον Μαρκοπουλιώτη και ούτε του αφιέρωσαν μια γραμμή. Τι έγιναν ο Θαναηλάκης, ο Τζάθας, αυτός ο Κυριαζής που χαλάει κόσμο στη Γ εθνική με την Κηφισιά που στο τέλος χαμένος θα βγει και τόσοι άλλοι.

Με λίγα λόγια τίποτα δεν έκανε ο πολυλογάς Μελισσανίδης με τις ακαδημίες του, παίκτες από τον Πανιώνιο παίρνει. Αντίθετα παίκτες που ξεκίνησαν με το πλάνο του Ντέμη Νικολαίδη κάνουν καριέρα με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο.  Ο Μοσχονάς στο Λεβαδειακό, ο Ζορμπάς στην Κέρκυρα , ο Γαρουφαλιάς στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ζαμπιάρης έπαιζε στον Ηρακλή , ο Καλτσάς στον Λεβαδειακό.


Στο εξωτερικό έπαιξαν ο μέγαλος Παπασταθόπουλος, ο Πλιάτσικας, ο Γκέτζογλου, ο Κλωναρίδης και μπορεί να μας ξεφεύγουν και ένα δύο ονόματα.Με λίγα λόγια μη μας δουλεύεις ρε Δημάτο. Σκατά τα έχετε κάνει όλο αυτό το καιρό και πολύ περισσότερο στις διαφημισμένες ακαδημίες.  Α και σε αυτό θα είμαστε κομπλεξικοί με τον γαύρο που βγάζει κάθε χρόνο πιτσιρικάδες.

πηγή: sportstriunfo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου