.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Δημοσιοκάφροι Τρομοκρατούν για να πουλήσει τα F35 η Lockheed Martin

Από το πρωί Χριστουγεννιάτικα έπιασαν τηλεοπτικά παράθυρα οι δημοσιογράφοι τσιράκια των πολεμικών βιομηχανιών να τρομοκρατούν για την "Τουρκική απειλή".
 
Και αφού η φημολογία περί θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο δείχνει να φθήνει και να μην πείθει, καθώς η Τουρκία μετρά τρομερές απώλειες στην Συρία και μαζεύει τα κομμάτια της από το εμφύλιο πόλεμο που έχει βουλιάξει τους λαούς της το ολοκληρωτικό καθεστώς Ερντογάν.

Βρήκαν άλλο παραμύθι να πουλήσουν.

Άλλη εκδοχή της Τουρκικής απειλής..
 
Η Τουρκία δεν θα επιτεθεί τώρα αλλά το 2023.
 
Το έχουν λοιπόν σίγουρο οι πολεμοχαρείς αναλυτές και οι δημοσιοκάφροι του φιλοχρυσαυγίτικου Πρώτου Ψέματος ότι η Τουρκία του Ερντογάν θα αρπάξει τουλάχιστον τα νησιά του Αιγαίου και τη μισή Κύπρο στην 100χρονη επέτειο της Τουρκικής Δημοκρατίας.
 
Μήπως όμως υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος που ορίζουν τότε την εκδήλωση της τουρκικής επίθεσης;
 
Μα φυσικά.
 
Και δεν είναι άλλος από τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης των αμερικανικών αεροσκαφών F35!
 
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι αν σήμερα ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος –γνωστός φίλος των ΗΠΑ- και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παράγγελναν τα πολεμικά αεροσκάφη θα προλάβαιναν τις πρώτες παραδόσεις…
 
Δηλαδή, οι δημοσιοκάφροι δρουν ανοικτά ως εκβιαστές, τρομοκρατούν και σπέρνουν το φόβο δρώντας κανονικά ως τσιράκια της Lockheed Martin για να την βοηθήσουν να εξασφαλίσει συμβόλαια αξίας 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων!
 
Το πόσο όμως αδίστακτο, το πόσο ταυτισμένο με τους αμερικανικούς σχεδιασμούς και τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς, το πόσο κυνικά συνδέουν όλοι –ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ- την πολιτική τους επιβίωση με τη Διπλωματία των εξοπλισμών αποκαλύπτεται και μέσα από τις αντιθέσεις που ταλανίζουν το ίδιο το αμερικανικό κατεστημένο.
 
Γιατί την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχοντας την στήριξη όλων μετατρέπει τους μισθούς-συντάξεις σε φιλοδώρημα, εξαφανίζει το επίδομα ανεργίας και όλες τις κοινωνικές παροχές, απαιτώντας αυτές τις τρελές αγορές όπλων.
 
Την ίδια περίοδο ο Ντόναλντ Τράμπ βάζει ξανά στο “στόχαστρό του την Lockheed Martin και το κόστος του F-35. Ο Τράμπ είχε γράψε στο twitter ότι το F-35 έχει “ξεφύγει” σ΄ ότι έχει να κάνει με το κόστος του. Η εταιρεία απάντησε ότι ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες περικοπές. Ο Τράμπ επανήλθε με νέο μήνυμα του στο twitter, πηγαίνοντας την υπόθεση ένα βήμα πιιο πέρα. Ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει από την Boeing μια πρόταση για ένα F-18 Super Hornet το οποίο θα μπορούσε να συγκριθεί με το F-35. 
 
Ο λόγος; “Τα τεράστια έξοδα και οι υπερβάσεις του κόστους για το F-35”, όπως γράφει.
 
Αυτά τα πολεμικά αεροσκάφη που κοστίζουν 350 εκατομμύρια δολάρια το ένα παρακαλά να αγοράσει ο Καμμένος και ο Λεβέντης, ο Μητσοτάκης και ο Θεοδωράκης…
 
Αν αυτός δεν είναι Πόλεμος, Πόλεμος Ταξικός και καταστροφικός, τότε τι είναι; 
 
Εμείς απαιτούμε να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ για εξοπλισμούς. Ούτε ένα ευρώ για F16 και F35.
 
Την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα διαπραγματεύεται στρατιωτική βοήθεια παρέχοντας πολεμικές διευκολύνσεις, δηλώνοντας παρόν στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες τους.
 
Εμείς καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία να διαδηλώσει εναντίον του Ομπάμα και της αμερικανικής πολιτικής, εναντίον της κυβέρνησης και των Μνημονίων, εναντίον του ΝΑΤΟ και των βάσεων, εναντίον της Νέας Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων, εναντίον του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.
 
Γιατί απάντηση στους πολέμους τους και το σύστημα κυριαρχίας τους που τους προκαλεί είναι η Επανάσταση.
 
Γιατί απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα είναι η Κοινωνική Απελευθέρωση.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 
πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου