.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Απάντηση της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας στις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Μιχάλη Λάλου - Αναγνώστου

Η ΟΝΝΕΔ Ν.Φ – Ν.Χ όπως είναι γνωστό τη Κυριακή που μας πέρασε 18-12-16  πραγματοποίησε εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ   με θέματα συζήτησης:

Α) Παθογένειες της σημερινής Ελλάδας
Β) Διαρροή επιστημόνων στο εξωτερικό (braindrain)- Ανεργία

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης.  

Μετά την απάντηση της ΟΝΝΕΔ, αναζήτησα τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου, Μιχάλης Λάλος - Αναγνώστου. Βρήκα δυο αναρτήσεις του στο φέισμπουκ, που παραθέτω στη συνέχεια, και υποθέτω σε αυτές αναφέρεται η ανακοίνωση. 




 Η απάντηση της ΟΝΝΕΔ Ν.Φ – Ν.Χ:

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του Αντιδημάρχου της πόλης μας σχετικά με την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ν.Φ – Ν.Χ στο ΠΠΙΕΔ,
ως νέοι με κοινωνικές ανησυχίες αναρωτιόμαστε,
πού είναι το μεμπτό σε μια εκδήλωση που μοναδικό σκοπό είχε την αντιμετώπιση των προβλημάτων της γενιάς μας!

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε νέοι άνθρωποι που νοιαζόμαστε για τον συμπολίτη μας. Τέτοιες εκδηλώσεις με γνώμονα το κοινό καλό, θα έπρεπε να επικροτούνται από όλες τις πολιτικές συνιστώσες και όχι να κατακρίνονται!

Ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα επαναφέρουμε τον πολιτικό πολιτισμό,την ευγένεια και το δημοκρατικό ήθος στην πόλη.

Τμήμα επικοινωνίας,
ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας



Ακολουθούν οι αναρτήσεις που εντόπισα στο φέισμπουκ του Μιχάλη Λάλου:
Ο Michael Lalos γεμάτος ευγνωμοσύνη.

Η Αυτού Μεγαλειότης του. Ο πολυχρονεμένος μας εξοχότατος Κώστας Μπακογιάννης μας τίμησε, στοιχηματίζω μιλώντας για τη δυστυχία των προσφύγων... Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τη βαρυσήμαντη ομιλία του πρίγκηπος, ο "πανταχού" παρών :-D τοπικός τύπος και σύσσωμος ο κύκλος των παραγόντων αλλά και καταδίκων ανεξάρτητων υποψηφίων της πόλης μας.


Ο Κώστας Μπακογιάννης, υιός Ντόρας, πρώην υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών, Πρώην Δήμαρχος Καρπενησίου, νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, είναι στην ηλικία μου, δεν έχει ούτε το 1/3 από τον εργασιακό μου βίο στον ιδιωτικό τομέα κι όμως κάποιοι κύριοι πιστεύουν ότι είμαι τόσο κορόιδο που θα πάω να τον ακούσω να αγορεύει για την ανεργία των νέων και την διαρροή επιστημόνων στο εξωτερικό... Δε μένουν όμως εκεί. Είναι τόσο ξεδιάντροποι που στυλιτεύουν και το γεγονός ότι είμαι έμμισθος αντιδήμαρχος, όπως φυσικά πρέπει, καθώς δεν είμαι "εισοδηματίας" ούτε υιός Ντόρας αλλά εργαζόμενος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου