.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Μελισσανίδης: "...και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε"

"Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το γήπεδό μας, το δικό μας σπίτι, στο δικό μας οικόπεδο. Αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όσοι προσπαθούν να μας βάλουν εμπόδια"

"...σε λίγο κανείς δεν θα πατάει το πόδι του σε γήπεδο, κανείς δεν θα ασχολείται"


Πάει ένας χρόνος που είχε κάνει τις παραπάνω δηλώσεις και είχαμε κάνει αυτή τη δημοσίευση.



Ατυχώς συνεχίζουμε να επαληθευόμαστε, είτε αυτό αφορά το επιχειρηματικό του σχέδιο για το ιδιωτικό του γήπεδο, είτε την ομάδα.

Αεκτζης είναι ο Μελισσανίδης, αλλά πριν και πάνω από όλα είναι το προσωπικό συμφέρον του. Εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια πήρε τζάμπα μια κορυφαία ομάδα, και την έριξε στη Τρίτη κατηγορία. Χάρη στους πολιτικούς και άλλους φίλους του που μας κυβερνάνε, φορτώθηκε ο έλληνας πολίτης με 200.000.000 ευρώ χρέη.

Συνεχίζει να προσπαθεί να εξασφαλίσει την εκμετάλλευση του οικοπέδου που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ, σε βάρος όλων των άλλων τμημάτων της και του αθλητισμού γενικότερα. Αυτό είναι και το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον του. Εκεί που οι οπαδοί βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, εκείνος βλέπει μια ακόμη χρυσή επιχειρηματική ευκαιρία.

Οι φανατικοί οπαδοί μετά τόσα χρόνια, τώρα αρχίζουν να διακρίνουν μέσα στην ομίχλη των δηλώσεων, ορισμένα πράγματα. Η ιστορία Γρανίτσα επαναλαμβάνεται σα φάρσα. Και η αλήθεια είναι πως ο κυρ Γιάννης ήταν λιγότερο καταφερτζής, γι΄ αυτό και οι οπαδοί το πήραν χαμπάρι νωρίτερα.

Το σημερινό αφεντικό που δεν έχει βάλει σεντς από τη τσέπη του, ότι και να γίνει μέχρι τη στιγμή που θα τη κοπανήσει πουλώντας σε κάθε «τραχανά», κερδισμένος θα είναι ακόμη μια φορά. Δεν είναι τυχαίο που δε ρίχνει φράγκο για καμιά από τις υποθέσεις της ομάδας. Είναι έτοιμος αν δε μπορέσει να υλοποιήσει το σχέδιο του, στην επιτυχία του οποίου δε πιστεύει και ο ίδιος γι΄ αυτό δε ρισκάρει δεκάρα τσακιστή, να πουλήσει την ομάδα. Και αυτό μπορεί να συμβεί με κέρδος εφόσον η ομάδα δεν έχει χρέη, είτε προς τον ιδιοκτήτη της, είτε προς τρίτους. Η σημερινή αξία της ΑΕΚ αν εξαιρέσουμε το οικόπεδο, βρίσκεται όχι στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά στη φήμη της και το γεγονός ότι δε χρωστάει. Επομένως όποιος θελήσει να την αγοράσει, θα πληρώσει. Κι όποιος πουλήσει αφού δεν είχε δώσει λεφτά για να την αγοράσει, μόνο κέρδος μπορεί να αποκομίσει. Δεν είναι μόνο η κρατικοδίαιτη επιχειρηματική αντίληψη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου