.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ούτε ένας από τη Ν.Δ. στο χτεσινό αγιασμό...

Η φωτογραφία είναι από το aek365.com και δείχνει 10.000 κόσμο όπως λένε τα δημοσιεύματα...
Φιάσκο ολκής λόγω των απίστευτων απουσιών!

Ήταν υπερβολικά πολλοί αυτοί που κράτησαν αποστάσεις στη χτεσινή εκδήλωση. Όπως με ενημέρωσε όμως στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τη Ν.Δ. παρά τις προσκλήσεις... δε παραβρέθηκε κανείς!

Φαίνεται πως το γεγονός συνδέεται κυρίως με την υπόθεση των συνομιλιών Καμμένου - Γιαννουσάκη - Νουρ 1 - Μαρινάκη, και την εμπλοκή του ονόματος του αφανή ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ίσως η άρχουσα τάξη, δέχεται νέα μέλη στην οικογένεια της και τα στηρίζει, αλλά όχι σε βάρος παραδοσιακών μελών της και με μεθόδους... που δεν εγκρίνει στις μεταξύ τους σχέσεις.


Δεδομένου πως δεν εμφανίστηκαν και από άλλα κόμματα, που σε διαφορετική περίπτωση οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι θα έτρεχαν να φωτογραφηθούν, μπορεί να σημαίνει πολλά... για την εξέλιξη του επιχειρηματικού σχεδίου της "Αγιά Σοφιάς". Οι απουσίες και ειδικά η απουσία της Ν.Δ. είναι βέβαιο ότι αποτελεί μήνυμα, κι ίσως προμήνυμα για άλλες εξελίξεις...

Από την άποψη αυτή ο αγιασμός με τις τρανταχτές απουσίες όπως του Πατριάρχη Βαρθολομαίου που δε καταδέχτηκε ούτε μήνυμα να στείλει, έστω μέσω του Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας - Ν. Φιλαδέλφειας που κατέβηκε δυο σκαλιά για να υποδεχτεί το Δ. Μελισσανίδη, εξελίχτηκε σε φιάσκο ολκής!!!

3 σχόλια:

  1. Είπαμε : "τό γάρ πολύ τῆς θλίψεως γεννᾶ παραφροσύνη" !!!! Περαστικά σας και να μας προσέχετε τις μπουλντόζες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρη κοντη κωλοτρυπιδα,η ΝΔ μαζι με ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ κλπ κλπ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ το σχεδιο. μπουκωσουν τωρα εκει περα και αντε και γαμησου καραγκιοζη.αντε μαλακα αρκετα εχουμε ανεχτει το παιχνιδακι σου πιονι του λαφαζανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή