.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Συνέλευση για «Αγιά Σοφιά», διαγράφονται οι «εχθροί» του γηπέδου!





Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com


Συνέλευση για «Αγιά Σοφιά», διαγράφονται οι «εχθροί» του γηπέδου!

Σε ΓΣ που θα πραγματοποιήσει η Ερασιτεχνική στις 10 Ιουλίου θα διαγραφούν και επίσημα όσοι έκαναν κινήσεις κατά της «Αγιά Σοφιάς», ενώ θα γίνει και αναλυτική ενημέρωση


Η «Αγιά Σοφιά» θα είναι ένα από τα κεντρικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τη ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου. Αφενός, όπως προβλέπεται θα ενημερωθούν τα μέλη για όλες τις κινήσεις που έγιναν από την ημέρα που εγκρίθηκε το παραχωρητήριο μέχρι και την έγκριση της υψομετρικής μελέτης για την κατασκευή του γηπέδου και αφετέρου θα διαγραφούν τα μέλη του σωματείου που έβαλαν εμπόδια σε αυτή την προσπάθεια.
Παράλληλα, θα γίνει διαγραφή των μελών που δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους για περισσότερα από δύο χρόνια, ενώ θα τεθούν επί τάπητος μια σειρά ακόμη θέματα για το σωματείο.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Σωματείο με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» (Α.Ε.Κ.), με απόφαση του Δ.Σ. συγκαλεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του, τα μέλη του Σωματείου σε Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 10 Ιουλίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00, η οποία θα λάβει χώρα στο Μαρούσι, στην αίθουσα μελών VIP του ποδοσφαιρικού σταδίου ΟΑΚΑ, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης.
2.Επικύρωση των Αποφάσεων των τελευταίων Γ.Σ. έτους 2016.
3.Διαγραφή των μελών Βασιλείου Καπετανόπουλου, Νικολάου Σταθάκου, Κωνσταντίνου Χαμπάκη, Αναστασίου Αγγελακόπουλου, Ιωάννη Πολιτόπουλου, Γεωργίου Γάσια, Σταματίου Βουδούρη, Παύλου Παπατριανταφύλλου, Κωνσταντίνου Κοτσώνη για συμπεριφορά αντιβαίνουσα στον καταστατικό σκοπό και στα συμφέροντα του Σωματείου.
4.Διαγραφή όλων των μελών που δεν έχουν πληρώσει άνω των δυο τουλάχιστον ετησίων συνδρομών, σύμφωνα με το καταστατικό.
5.Χορήγηση εντολής στο Δ.Σ. για εκκαθάριση του Μητρώου Μελών και επικαιροποίησή του.
6.Ενημέρωση περί όλων των ενεργειών που έχουν λαβει χώρα κατά τη μέχρι σήμερα διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την ανέγερση του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια και επικύρωση όλων των ενεργειών από της συνάψεως της σύμβασης παραχώρησης μέχρι και την έγκριση της υψομετρικής μελέτης.
7.Ίδρυση νέων τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων τρίαθλου, beach volley, beach handball, basket 3 on 3, υδατοσφαίρισης, γυμναστικής (ενόργανης, ρυθμικής, αεροβικής, τραμπολίνο), πάλης, τάε κβον ντο, τζούντο, καράτε, Brazilian jiu jitsu, Muay Thai, ΜΜΑ, αντισφαίρισης, τοιχοσφαίρισης, αντιπτέρισης, ιππασίας, τοξοβολίας, σκοποβολής, μοντέρνου πένταθλου, ράγκμπι λιγκ, χόκεϊ επί χόρτου, αγωνιστικού μπριτζ, μπόουλινγκ.
8.Ίδρυση τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων αθλημάτων για άτομα με αυξημένες ικανότητες ΑΜΕΑ.
9.Επικύρωση συμφωνίας χορηγίας δια ονοματοδοσίας των τμημάτων Ακαδημιών Ποδηλασίας κι ονομασίας τους ως «ΑΕΚ SKODA ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» και το λογότυπο «ΑΕΚ SCODA» για τις περιόδους 2017-2018 και 2018-2019.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. στις 11 Ιουλίου 2017 ημέρα Τρίτη στον ίδιο τόπο και ώρα 19.00, με την απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία για επαναληπτική Γ.Σ.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους μέχρι και για το έτος 2017. Πληρωμές συνδρομών γίνονται στα γραφεία του Σωματείου ή με αντικαταβολή μέχρι την Παρασκευή 7.7.2017 κι από ώρες 10.00 έως 16.00.
Τα μέλη που δεν έχουν καταβάλει πάνω από δύο ετήσιες συνδρομές μέχρι και την απώτατη καταληκτική ημερομηνία 7.7.2017, διαγράφονται από το Μητρώο Μελών και η διαγραφή τους τελεί υπό επικύρωση από την Συνέλευση. Σημειώνεται ότι, για το λόγο αυτό, έχουν προηγηθεί δεκάδες ενημερώσεις και προσκλήσεις μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου αλλά και προσωπικές τηλεφωνικές κλήσεις κατά τους τελευταίους μήνες προς τακτοποίηση των οφειλών που εκκρεμούν.
Νέα Φιλαδέλφεια 30.6.2017
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας Τα μέλη
Α. Αλεξίου Σ. Κάσκαρη

1 σχόλιο:

  1. Ο Πιστός : είδατε παραδόπιστοι . Ο "τίγρης" θα στεγάσει και τα ερασιτεχνικά τμήματα .με την ίδρυση του αγωνιστικού μπριτζ θα πάρει μερικές καρέκλες και τραπέζια και θα το εντάξει στην Αγιά Σοφια βοήθεια μας . Αν το παλέψει λίγο ακόμα θα ιδρύσει και αγωνιστικό πλέξιμο , όποτε δυο τα τμήματα της ερασιτεχνικης αμέσως θα είναι στεγασμένα . Και στην 5ετια θα συνεχισει με τάβλι , ξερή και κρυφτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή