.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Να περασει ο επομενος

από The Snitch

Μας τελειωσε χτες απο οσο εμαθα ο θερμαστης απο το Τσιμπουτι. Δοθηκε δηλαδη εντολη να παμε για προπονητη παλι. Βεβαια ο ιδιος ειχε δωσει εντολη να διωξουμε το Πογιετ, να φερουμε τον Τιμουρ, να διωξουμε το Τιμουρ, να φερουμε τον Γουιλι κ.ο.κ. Τα ιδια παντελακη μου δηλαδη και σε δουλεια να βρισκωμαστε: φυγε εσυ ελα εσυ ξαναφυγε εσυ και ολα τα ιδια μενουν.

Ο Γουιλι φταει που ειχε μια ομαδα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στη Τουρκια και μας θαμπωσε η δουλεια του. Μονος του ειδε φως ενα βραδυ και λεει δε μπαινω να προπονησω και εγω την ΑΕΚ? Εδω την προπονησε ο Γκουαρδελλας 2,5 χρονια και πιο πριν ο Βαγγελης Βλαχος που εκφραζει και αποψη κιολας στι τηλεορασεις. Αρα εγω γιατι να μην? Επειδη ειμαι λιγο μαμπρο και λιγο βοητο θερμαστη? Σιγα που θα καταλαβουν τη διαφορα. Εδω το αφεντικο μου με budget ΔΙΣ στη Ref. United και την εχει 11 ποντους πισω Νοεμβριο μηνα. Αμα το αφεντικο εχει -11 γιατι σας φενεται περιεργο που ο υπαλληλος ειναι -9? Σαμπως εχει Ιμπραιμοβιτς Πογκμπα Ρουνει Ματα?


Ενα Πεκχαρτ εχει που απο οσο διαβαζα τον ειχε κανα πενταλεπτο ορθιο μεχρι το 87’ γιατι δεν ειχε αποφασισει ακομη ποιον θα κανει αλλαγη. Να βγαλω μηπως το τερμα και να βαλω το ψηλο στη θεση του? 1,94 ειναι θα κλειδωσω το Χ. Μηπως να τον κανω αριστερο μπακ και να περασω το Ντιντακ δεξι εξτρεμ… οπως Αναγεννηση? Προβληματισμοι πολλοι λοιπον στο παγκο απο τον Γουιλι, αυτα εβλεπε ο λευκος Πιου κα ξαναβαλε το μπουφαν του μην αρπαξει  και καμμια πουντα. Τελικα διαβαζω η αλλαγη να χτυπησει το ματς ο Γουιλι την εκανε στο 87’. Καλλιο αργα παρα ποτε, αλλωστε ο λευκος Πιου ειτε μπει βασικος ειτε στο 87 το ξερουμε το αποτελεσμα. Βαλτον εκει και αυτον να πουμε οτι κατι καναμε. Αλλωστε οπως διαβαζω- η αγαπημενη μου ωρα οταν πεφτει υπνος Κυριακη πρωι, αραζω με το laptop με θεα το παρκο  και χαζευω τους ανεξαρτητους δημοσιογραφους στο Ελλαντα- ο θερμαστης ειναι ευχαριστημενος που εχει καταφερει να μαζεψει 6 ποντους απο τους 15 συνολο. Τριτοι ειμαστε και απο οσο βλεπω αντε να παμε εκτοι-εβδομοι σε ισοβαθμια με τη Ξανθη αφου την εχουμε νικησει στο μεταξυ μας.

Οι συγκρισεις κυριοι ειναι απλες: Πειτε μου ποιοι παικτες απο την ενδεκαδα μας θα χωραγαν στο ροστερ του ανταγωνισμου. Ο καλογερος (οταν ειναι οκ), ο Σουηδος ο Σιμοες και ελπιδοφορα ο Γαλανοπουλος. Για το μικρο ΕΝΑ ημιχρονο τον ειδα σε ενα φιλικο το καλοκαιρι και ειχα γραψει τοτε οτι ειναι μια χαρα παικτης. Παραπανω απο μια χαρα, πολυτελεια για την ΑΕΚ να εχει ενα παικτη με μηδεν κοστος, Ελληνα σε αυτη τη θεση. Καναν αλλο εχουμε? Το Μανταλο θα μου πειτε. Σιγα τα ωα θα απαντησω. Ενας ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ παικτης της πλακας, ΑΡΓΟΣ, που εχει ενα προσον μονο: κραταει τη μπαλλα κοντα του και ειναι δυσκολο να του τη παρεις οταν κανει κλειστες τριπλες. Ουτε δεκαρι ειναι ουτε κανας τρεχαλατζης ειναι ουτε καμμια σαρανταρα μπαλλια εχει. Απλα οταν εχουν πονεσει τα ματια μας τοσα χρονια ο καθε Μανταλος μας δειχνει ‘class’. Αμα ειναι ο Μανταλος δεκαρι ο Τσιαρτας τι ηταν τοτε? Πενηνταρι? Ο Τσορι του Gay που μπηκε στα 35 του 10 λεπτα στο τελικο και πηγε να μας το γυρισει τι ειναι? Κατοσταρι?

Για τους αλλους δεν εχω να πω κατι. Απο τη στιγμη που ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ο Χριστοδουλοπουλος ειναι ποδοσφαιριστης και πας και του δινεις λεφτα  εισαι αξιος της μοιρας σου. ΟΛΟΙ οι επιθετικοι ειναι απροπονητοι, χωρις προετοιμασια (Πατιτο-Αλμειδα-Λαζαρος) και μετα απορεις γιατι δε βαζει γκολ. Που περπατανε και στο μισο ημιχρονο ειναι χειροτεροι απο μενα μετα απο 90 λεπτο με ερασιτεχνες.
Απο αυτους τους 3-4 λοιπον κανενας αλλος δεν παει μεταγραφη ουτε στο ΜΠΑΟΚ ποσο μαλλον στο Gay. Για το βαζελο δε ξερω μιας και μας πηρε το Κουτρουμπη και Κλωναριδη  οποτε τους εχω ικανους να χτυπησουν Μπακακη..

ΑΥΤΟ ειναι το ροστερ, αυτος ειναι ο προπονητης αλλα κυριως ΑΥΤΟΣ ειναι ο τροπος και το budget που εχει αποφασισει να πορευτει ο Μελισανιδης και η ΑΕΚ. Οποτε μη σας κανει ΤΙΠΟΤΕ εντυπωση, το ειχα πει δυο φορες οτι στη Κερκυρα θα κανουμε γκελα. ΑΝ παρεις το Κομποτιακο καλα θα ειναι μια και τα Γιαννενα ΞΕΧΝΑ ΤΑ εντος εδρας (μη σου κανουν και κανα διπλο προσεχε) ετσι οπως εισαι. Ομαδα που πρωτο σκορερ ειναι ο Πεκχαρτ με 3 γκολ, ο Αλμειδα 1,90 χωρις προετοιμασια βαρυ κορμι το βαζεις να παιζει στον ασβεστη και το Πετρακη να την εχει δει κατι μεταξυ Ινιεστα και Σουαρες, ΟΥΤΕ PLAY OFF δεν μπαινει.

Καθωμαστε και κανουμε αναλυσεις τωρα για το Μανταλο (αν ειναι δυνατον με το γιδι) τον Αραβιδη και τον Ανεστη. Ανθρωπους που κανενας ανταγωνιστης δεν σχολειται και δεν θα εβαζε στο ροστερ του η αν εβαζε κανενα θα ηταν πιο πολυ να μας μπει στο ματι. Οπως ακουω παμε λεει να παρουμε το Τζαβελλα! ΕΛΕΟΣ με το βλαμμενο. Γιατι δε παιρνουμε και το Μανιατη να κανουμε διδυμο?

Κλεινω με μια παραγραφο απο μια συνεντευξη του Μορα- ειναι παντα χρησιμο να ακους αυτους που εφυγαν, που προσπαθησαν σε πιο ξενο περιβαλλον απο το να κανουν αρπαχτες δεξια και αριστερα, που ζουν εξω απο το βοθρο της Ελλαδας και εχουν δει 5 πραγματα παραπανω:

“ Αν ήξερα πως υπήρχε μια βάση ανθρώπων που θα βοηθούσαν να ξεκινήσει κάτι και ας ήταν από τη Γ’ Εθνική, αν υπήρχε ένα τέτοιο project μπορεί και να επέστρεφα να βοηθήσω, αλλά να το κάνω χωρίς να υπάρχει το παραμικρό; Αυτό θα ήταν στο μυαλό μου πισωγύρισμα, γιατί είχα κάνει τα πάντα για να βρω δουλειά εκτός Ελλάδας. Πώς θα μπορούσα να γυρίσω για μια κατάσταση που δεν θα ένιωθα σιγουριά; Αυτό θα ήταν λάθος και ευτυχώς δεν το έκανα”.

πηγή: dailytripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου