Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ

πηγή: Intime
Στόχος της ΑΕΚ το πρωτάθλημα, δεν το κρύβουν οι ρεπόρτερ της ομάδας. Πράγματι έτσι είναι. Λόγω ονόματος, λόγω Ιστορίας, η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι άλλο παρά μονάχα με τον πρωταθλητισμό. Είναι, βέβαια, και η... επαγγελματική επιθυμία των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Την θέλουν πρωταγωνίστρια. Διότι έτσι κι αυτοί έχουν περισσότερους πόντους στην πιάτσα.


Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ είχε εξελιχθεί σε δεύτερο μαγαζί. Κάτι η χουντοκρατία του Κόκκαλη με τον Ολυμπιακό. Κάτι ο σαματάς του 2008 με την πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό. Κάτι η απομυθοποίηση της νέας τάξης πραγμάτων στην ΑΕΚ του 2004 επί Ντέμη Νικολαϊδη. Όλα αυτά και η απουσία ενός βαρβάτου αφεντικού, τύπου Μελισσανίδη, είχαν ρίξει την ΑΕΚ στην περιπέτεια και στα αζήτητα.

Σήμερα. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα δύο ματς κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου η ΑΕΚ κέρδισε τις εντυπώσεις. Όπου με την εμφάνισή της απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή κατέδειξε ότι θα είναι πάντα η ΑΕΚ. Όχι του Νικολαϊδη και του Αδαμίδη, αλλά του Μελισσανίδη.

26/05/2015


πηγή: apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου