.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Super League επιλέγει ακροδεξιά...

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το iefimerida.gr:

Λάρισα: Η Super League απέρριψε μήνυμα για τα προσφυγόπουλα


Η φανέλα της Λάρισας δεν έχει βασικό χορηγό και η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας θέλησε να αναγράφεται στο μπροστινό μέρος αυτής, η φράση: «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας».


Όπως εξηγεί η διοίκηση της ομάδας από τη Λάρισα μέσω ανακοίνωσης η σχετική πρόταση απερρίφθη από τη Super League, καθώς με βάση το σχετικό κανονισμό χαρακτήρισε το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Όπως είναι ήδη γνωστό, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την πλήρη ανεξαρτησία της, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπέκυψε σε ευτελείς οικονομικά προτάσεις για το μέγεθός της, με συνέπεια να παραμείνει χωρίς βασικό χορηγό στη φανέλα της.

Αντ' αυτού αποφάσισε μέσω αυτής να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά έως και ανθρωπιστικά ζητήματα της εποχής μας, αποτυπώνοντας τη φράση "Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας".

Δεδομένου ωστόσο του σχετικού κανονισμού, έκανε γνωστή ως όφειλε την πρόθεσή της στην Super League, η οποία απέρριψε προφορικά και εκ προοιμίου την πρόταση, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου