.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Π. Ρούπα: Κρατάνε το παιδί μου φρουρούμενο στο Παίδων τα σκουλήκια (Βίντεο)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου 2017 η Πόλα Ρούπα, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/1.

«Κρατάνε το παιδί μου φρουρούμενο στο Παίδων τα σκουλήκια. Είναι αιχμάλωτος πολέμου έξι χρονών παιδί», ακούγεται να φωνάζει κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο βίντεο που ακολουθεί.

Όπως είναι γνωστό, τόσο η ίδια, όσο και ο Ν. Μαζιώτης, βρίσκονται σε απεργία πείνας αλλά και δίψας με αίτημα να αποδοθεί το εξάχρονο παιδί τους στην μητέρα και την αδελφή της Π. Ρούπα.

Με τίτλο: Η τρομοϋστερία δεν θα περάσει!, εξέδωσε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οποία, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει την παράνομη ομηρία του εξάχρονου παιδιού της Ρούπα.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται ότι το παιδί «δεν κρατείται», αλλά έχει τεθεί «σε προστασία» και ότι εκκρεμεί απόφαση για την επιμέλειά του.

«Σε σχέση με ψευδείς και ανεύθυνες αναφορές για την τύχη εξάχρονου παιδιού συλληφθείσας, γίνεται γνωστό ότι κανένα παιδί  ούτε συνελήφθη, ούτε κρατήθηκε ουδέποτε (sic). Αντίθετα τέθηκε σε προστασία, μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειάς του, και παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες. Ήδη διευθετείται το ζήτημα της σταθερής επικοινωνίας του παιδιού με τους στενούς συγγενείς του. Αυτό που προέχει είναι να διασφαλιστεί το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα κρίνουν τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως γίνεται σε κάθε όμοια περίπτωση».
Ουσιαστικά δηλαδή η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις καταγγελίες για την κράτηση του παιδιού, μετονομάζοντας κατά το συριζαίικο newspeak την κράτηση σε «προστασία» του παιδιού, προφανώς από τη γιαγιά και τη θεία του.
  

Πηγή βίντεο: Put the kings down

πηγή: pandiera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου