Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Συγκλονιστικός Μανώλης Γλέζος για το παιδί της Πόλα Ρούπα

Δήλωση του Μανώλη Γλέζου για τον «τρομοκράτη» έξι ετών | ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Να παραδώσουν άμεσα το εξάχρονο γιο της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στη γιαγιά και τη θεία του κάλεσε τις αρχές ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος τόνισε ότι ήδη η πολύωρη κράτησή του αποτελεί ντροπή για όλους μας.

Στη χθεσινή του δήλωση στην  ιστοσελίδα της κίνησής του «Ενεργοί Πολίτες» το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς σημείωσε ότι «ακόμα και στα χρόνια του εμφυλίου και αργότερα, στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος που με ευκολία έστηνε στρατοδικεία και καταδίκαζε σε θάνατο τους αντιπάλους του, υπήρχε σεβασμός  στη μητρότητα και στα ανήλικα παιδιά των αγωνιστών που σερνόντουσαν στις φυλακές και τα εκτελεστικά αποσπάσματα».

Ποια λογική και ποια ηθική οδήγησαν, στο σημερινό εξευτελισμό του σύγχρονου Ελληνικού κράτους;
Ζηλέψαμε τον Ερντογάν;
Πήραμε τη θέση του Κρέοντα;

Συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «από την σημερινή αχαρακτήριστη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών εκείνων που φέρονται με αυτό τον τρόπο και αυτές τις αποφάσεις σε  ένα εξάχρονο παιδί, το παιδί της Πόλας Ρούπα, ευθέως πλήττεται η αξιοπιστία και η ηθική υπόσταση των μηχανισμών εκείνων που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τη νομιμότητα το κράτος, την κοινωνία , όλους μας. Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με τις παραδόσεις μας, την Συνταγματική νομιμότητα, την Ηθική, την Ανθρώπινη Κοινωνία όλη».

πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου