.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Οπαδοί Σώρρα: Πυροβολημένοι στο δόξα πατρί από μπαζούκας ηλιθιότητας και φασισμού

Προφανώς και ισχύουν σε ένα βαθμό τα όσα αναφέρει το σχόλιο του γραφείου τύπου της Κ.Ε του ΚΚΕ για το κατασκεύασμα που έστησε ο απατεώνας Σώρρας και το ονόμασε «Ελλήνων Συνέλευσις». 
Θα έπρεπε όμως, κατά την άποψη μας να έχει και μια προσθήκη. Ο κόσμος –και ο οποίος δεν ανήκει μόνο στα φτωχά λαϊκά στρώματα-που ασπάζεται αυτές τις εξωφρενικές παπαριές που λέει ο «απένταρος δισεκατομμυριούχος», δεν έχει ευθύνη για τις επιλογές του;
Εδώ δεν έχουμε απλώς ένα φασιστικό μόρφωμα που προσπαθεί να ντύσει με ιδεολογικό μανδύα αυτά που πρεσβεύει. Πρέπει κάποιος να έχει πυροβοληθεί στο δόξα πατρί από μπαζούκας ηλιθιότητας και φασισμού για να γίνει οπαδός ενός απατεώνα που με «επιτελείο» του πουλάνε τέτοια μυθεύματα, που μπροστά τους όσα υπόσχονται στους πιστούς τους οι μεταφυσικές δοξασίες μοιάζουν παραμύθια νηπιαγωγείου. 
Μπορούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση να μιλάμε απλώς ότι υπάρχει κόσμος που εξαπατήθηκε από τις παρλαπίπες ενός ακροδεξιού δημαγωγού; Και η ατομική ευθύνη καθένα/ιας που καταπίνει αμάσητα τις παραδοξολογίες του, που παρόμοιες μόνο στην «Αποκάλυψη» του Ιωάννη μπορείς να συναντήσεις, που πάει; 
Γιατί εντάξει. Και τα αστικά κόμματα σερβίρουν στην εκλογική τους πελατεία παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν την βάζουν όμως να ορκίζεται στις …  φωτεινές δυνάμεις του Ζευς, ούτε της υπόσχονται παροχές με χρήματα που απέκτησαν με .. μεσολάβηση του θεού Απόλλων ο οποίος τους ανέθεσε να εμπορευτούν διαστημική τεχνολογία. 
Σερβίρουν δηλαδή παραμύθια … μέσα σε όρια. Κάτι περίπου που κάνουν οι παπάδες με τα θαύματα. Δεν θα σου πουν ποτέ δηλαδή ότι σε κάποιον ακρωτηριασμένο …ξαναφύτρωσε πόδι. Θα σου αναφέρουν όμως ένα σωρό «κάρες αγίων» που μοσχομυρίζουν, εκατοντάδες εικόνες που δακρύζουν … 
Αυτή δηλαδή είναι η διαφορά του κατασκευάσματος του Σώρρας με τα άλλα αστικά μορφώματα κάθε προσανατολισμού. Η «Ελλήνων Συνέλευσις» παπαγαλίζει τόσο απίστευτα πράγματα που πρέπει να έχει κάψει φλάντζα κάποιος για να τα αποδεχτεί. Και φυσικά δεν μπορείς να δίνεις άλλοθι την φτώχεια και την ανέχεια σε όσους/ες τα ασπάζονται και να τους αφήνεις στο απυρόβλητο. 
Εδώ είναι η ένστασή μας με την ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναφέρει:
   
«Πρόκειται για ένα ακροδεξιό μόρφωμα, που εκμεταλλεύεται τις αγωνίες απελπισμένων φτωχών ανθρώπων και χρησιμοποιεί τις μεθόδους της εξαπάτησης και της δημαγωγίας, όπως κάνουν κι άλλα παρόμοια σχήματα αυτού του χώρου, για να διασπείρει αντιδραστικές, φασιστικές, ρατσιστικές αντιλήψεις. Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των σαλτιμπάγκων που ξεφύτρωσαν στα χρόνια της κρίσης, με τη στήριξη που τους παρείχαν και διάφορα ΜΜΕ».
 
πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου