.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας της 20ης Μαρτίου 2017

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Ο Ηρακλής Γκότσης με τον Βαγγέλη Ασλανίδη. Φωτογραφία: Αργύρης Μακρής
Πληροφορήθηκα τα όσα συνέβησαν σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τα λαμβάνοντα χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, και οφείλω να πω πως ένιωσα δυσάρεστα.

Ένιωσα δυσάρεστα, διότι, διάβολε, δίπλα είμαστε, δεν είναι τόσο δύσκολο να έχουν με όχι μόνο μια, αλλά με πολλές επισκέψεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, εικόνα των πραγμάτων, και μετά οι εκλεκτοί της Νέας Ιωνίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, με δικά τους λόγια, όχι προκατασκευασμένα πολιτικής σκοπιμότητας μακριά από τα γεγονότα, ένθεν κακείθεν, να συντάξουν ένα σχετικό ψήφισμα αναφορικά με τα λαμβάνοντα χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Αν όχι ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, τουλάχιστον η πλειοψηφία του θα μπορούσε, με μια τέτοια διαδικασία, να πετύχει ένα ψήφισμα κοντά στην αλήθεια των πραγμάτων, υπό την προϋπόθεση φυσικά της καλής πίστης.

Διαβάζοντας τα τρία ψηφίσματα που παρουσιάστηκαν ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, αναρωτήθηκα αν η αίσθηση της πραγματικότητας και η βαθιά προοδευτική δημοκρατική ενωτική διάθεση ενός Δημάρχου όπως ο Γιάννης Δομνάκης, θα κουλάντριζαν έτσι τα πράγματα, ώστε να μην εκτεθεί ο προοδευτικός δημοκρατικός λαός της Νέας Ιωνίας με τις τοποθετήσεις των Δημοτικών του Συμβούλων στις 20 Μαρτίου 2017.

Πιστεύω ότι αλλιώς θα τα κουλάντριζαν!

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου