.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

«Με την προτεινόμενη διάταξη…»

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

«Καλύπτεται», λέει, «η ενδεχόμενη αδυναμία δομών με αρμοδιότητες τοπικής κλίμακας, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν εγκαίρως σε εύλογο χρονικό διάστημα σε εγκριτικές διαδικασίες για την υλοποίηση σύνθετων έργων δημόσιας χρήσης μεγάλου ενδιαφέροντος».

Αυτά λέτε να ψηφίσετε και δεν ντρέπεστε, μωρέ;

Τις αντιρρήσεις του Δήμου μα και της Περιφέρειας τις βαφτίζετε «ενδεχόμενη αδυναμία δομών με αρμοδιότητες τοπικής κλίμακας» – και το παίρνετε το θέμα επάνω σας μια και όλα εσείς τα ξέρετε και καλά.


Κατά τα άλλα προωθείτε δήθεν την αυτοδιοίκηση και τη συμμετοχή, όταν δεν ανέχεστε όχι την αποφασιστική μα ούτε και τη γνωμοδοτική αρμοδιότητα του Δήμου και της Περιφέρειας;

Φαρισαίοι, υποκριτές, της δήθεν πρώτης φοράς Αριστεράς – και ιδιαίτερα Γεώργιε Σταθάκη, Χρήστο Σπίρτζη, Πάνο Σκουρλέτη, Λυδία Κονιόρδου και εσύ Γεώργιε Βασιλειάδη, ας έχετε υπόψη σας πως οι Φιλαδελφειώτες και οι Φιλαδελφειώτισσες δεν ξεχνάμε.

Στη Μαύρη Βίβλο της Ιστορίας της Νέας Φιλαδέλφειας θα βρείτε κι εσείς τη θέση σας, μην έχετε καμιά αμφιβολία.

Και κάτι άλλο: «σύνθετο έργο δημόσιας χρήσης μεγάλου ενδιαφέροντος» η «Αγιά Σοφιά», το ιδιωτικό γήπεδο του Μελισσανίδη!

Τι κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας και του νοήματος των πραγμάτων είναι αυτή που υφιστάμεθα· θαρρώ δεν έχει προηγούμενο από στρογγυλοκαθισμένους στις καρέκλες της κυβερνητικής εξουσίας ό,τι συμβαίνει – ούτε στα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών κάτι τέτοιο…

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου