.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Συναντήθηκε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος με το ΚΚΕ για όσα ακραία συμβαίνουν στη πόλη...




Ακόμη και τώρα που μιλάμε για ζητήματα συνταγματικών ελευθεριών και δημοκρατίας στη πόλη μας, το ΚΚΕ ασχολείται μόνο όταν δε μπορεί να κάνει αλλιώς...

Πάλι καλά που ανταποκρίθηκε το ΚΚΕ στο αίτημα του δήμου για όσα συμβαίνουν δίπλα στο «σπίτι του λαού». Έπρεπε να ζητήσει ο δήμος συνάντηση και να τους ενημερώσει για τα γεγονότα και τη κατάσταση στη πόλη μας εδώ και δυο σχεδόν μήνες. Η αλήθεια είναι πως το ΚΚΕ από το 2013 που ξεκίνησε ο Δ. Μελισσανίδης να εμπλέκεται πάλι με το γήπεδο της ΑΕΚ, έχει κεντρικά και τοπικά μια στάση που κινείται στα όρια της ανυπαρξίας. Στάση που δε δικαιολογείται ούτε από το «βιογραφικό» του ΚΚΕ στο συγκεκριμένο θέμα, ούτε από το τίτλο και την ιστορία του γενικότερα… 




Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι όπως ακριβώς τη παρουσίασε το 902.gr:

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με το δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

 
Μετά από αίτημα του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, συναντήθηκε σήμερα στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό, με το δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας  Άρη Βασιλόπουλο.

Ο δήμαρχος, στην ενημέρωσή του, πέρα από τις εξελίξεις για το γήπεδο, εστίασε κυρίως στην όξυνση των φαινομένων βίας που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην πόλη, με αφορμή την υπόθεση της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επανέλαβε τις θέσεις του Κόμματος για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, που έχει διατυπώσει από το 2013. Επισήμανε τις σοβαρές ευθύνες που έχει συνολικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η Περιφέρεια Αττικής για τις τελευταίες εξελίξεις και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτών των ευθυνών, η κυβέρνηση κατέθεσε, μάλιστα, τροπολογία που ουσιαστικά αφαιρεί αρμοδιότητες των δήμων για ανέγερση μεγάλων αθλητικών εγκαταστάσεων. Εξέφρασε, επίσης, την αντίθεσή της στην  προσπάθεια φίμωσης της Δημοτικής Αρχής για τις θέσεις που αυτή διατυπώνει.

1 σχόλιο: