.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

...κυκλοφορούν ανάμεσα μας…

Σκηνή κατά τη διάρκεια των χτεσινών επεισοδίων στο ΔΣ


Αυτά τα χωρίς προηγούμενο που συνέβηκαν στο χτεσινό ΔΣ, ασφαλώς σηματοδοτούν έμπρακτα τι έχει να υποστεί η πόλη το διάστημα που θα ακολουθήσει. Δε γίνεται γήπεδο χωρίς το φαινόμενο των στρατών των ομάδων και κατ΄ επέκταση προέδρων, που όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος… 


Ας μην έχει αυταπάτη κανείς ότι υπάρχει περίπτωση αυτές οι ομάδες ατόμων, να γίνουν ποτέ Σεραφίδηδες ή φίλαθλοι. Σε έξη μήνες έχουμε εκλογές. Τότε με την ψήφο μας θα αποφασίσουμε για πέντε ολόκληρα χρόνια τι πρόκειται να συμβαίνει στην πόλη μας. 

Ας μην ανταλλάξουμε την ψήφο μας με μαυρογιαλούρους που υπόσχονται τα πάντα. Με λαϊκιστές που μπορούν να εκστομίσουν ότι τραβάει η ψυχούλα μας, προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο μας. Και μετά περασμένα ξεχασμένα…

Χτες η ομάδα πίεσης που εμφανίστηκε στο ΔΣ στην πλειονότητα της δεν ήταν Φιλαδελφειώτες ή Χαλκιδονιώτες. Ήταν από άλλες περιοχές και ανταποκρίθηκαν σε… κάλεσμα. Επομένως μπορεί να δημιουργήθηκαν εντυπώσεις, αλλά αυτοί δεν ψηφίζουν στην πόλη μας. 

Οι παρατάξεις μπορούν και πρέπει να δώσουν τις μάχες τους, για τοπικά ή κεντρικά, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά ζητήματα. Μια μάχη όμως αν χαθεί, θα αναπολούμε με θλίψη τη ζωή στην πόλη που χάσαμε για πάντα! Και η μάχη αυτή αφορά τη σχέση που συνδέει πρόσωπα με συμφέροντα ή άλλες καταστάσεις, ανεπάρκεια υπεράσπισης των συμφερόντων των κατοίκων, άγνοια των δυνατοτήτων του Δήμου, αδιαφορία για την τύχη της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου