.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Στο δημοτικό συμβούλιο και μετά στο βόλεϊ η Original


H Original μέσω της σελίδας της γνωστοποίησε ότι θα δώσει το «παρών» στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να υπάρχει η παρουσία της σε ένα μέρος όπου θα κρίνεται –σε κάποιο βαθμό- το μέλλον του γηπέδου της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα της Original:
Αύριο ΟΛΟΙ θα είμαστε στις 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) στην δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νεας Φιλαδέλφειας με μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης «Έγκριση προμελέτης του έργου «Κατασκευή Νέου Γηπέδου Α.Ε.Κ.» . Η παρουσία μας κρίνεται επιτακτική μιας και αύριο πρέπει να δοθεί ομόφωνα το πράσινο φως απο τον Δήμο και να γίνει ένα ακόμα βήμα για να ξεκινήσουν τα έργα του Ναού μας.
Μετά φεύγουμε όλοι μαζί για Γλυφαδα για τον αγώνα βόλλευ Λιγκ Καπ με την Κηφισιά . Οι αναίτιες προκλήσεις απά τους μπάτσους δεν μας αγγίζουν και όσο και αν δεν μας θέλουν κάποιοι στην κυριλέ γειτονιά τους, τόσο θα μας πεισμώνουν και θα μας βλέπουν συνεχώς μπροστά τους. Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να είμαστε δίπλα στην ΑΕΚαρα !

πηγή:aekvoice.gr

2 σχόλια: