.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Κίνημα Δεν Πληρώνω: Η οριστική λύση στο σκοτάδι είναι η ανατροπή.



POSTED BY ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ    ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 22, 2013
Μετά από ισχυρό κινηματικό και πολιτικό αγώνα του Κινήματος Δεν Πληρώνω και κάποιων άλλων
φωτεινών εξαιρέσεων στην αντιμετώπιση του σκοταδιού το οποίο σκεπάζει την ελληνική κοινωνία, η ΔΕΗ και η κυβέρνηση είναι στριμωγμένες στη γωνία και προσπαθούν να αποκαταστήσουν έστω και υποκριτικά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Έτσι, με επικοινωνιακά τεχνάσματα λένε στον κόσμο ότι τον σκέφτονται, καθότι οι διακανονισμοί των οφειλών μπορούν πλέον να γίνονται και τηλεφωνικά στο πενταψήφιο 11770. 

Φυσικά για την ουσία τίποτα. Η εξάπλωση του σκοταδιού συνεχίζεται με δραματικούς ρυθμούς στις φτωχογειτονιές των αστικών κέντρων και στην επαρχία, την ώρα που η ΔΕΗ χαρίζει στους μεγαλοκαρχαρίες εκατομμύρια ευρώ. 


Πάνω από 1000 νοικοκυριά μένουν καθημερινά στο σκοτάδι για μικροοφειλές. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι συνάνθρωποί μας και ιδίως οι ευάλωτες ομάδες που έχουν και την μεγαλύτερη αδυναμία αποπληρωμής, αντί να αντιμετωπίζονται με επιείκεια, τιμωρούνται. Οι πιο ανήμποροι να πληρώσουν φακελώνονται ως ασυνεπείς από τη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην τους δίνεται η δυνατότητα διακανονισμού της οφειλής τους.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να ανατρέψει αυτή την μεσαιωνική κατάσταση, συνδέοντας εκατοντάδες ρεύματα κάθε μήνα και μαχόμενο καθημερινά σε όλα τα μέτωπα για την συνολικότερη ανατροπή της βαρβαρότητας που βιώνει ο λαός μας.

Δε θα σταματήσουμε μέχρι να τους σταματήσουμε.

Κίνημα Δεν Πληρώνω
Καυτατζόγλου 35, Αθήνα, ΤΚ:11144
τηλέφωνο: 211 0192839
e-mailepitropes2010@gmail.com
www.kinimadenplirono.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή